fatso

Lupus säger:

tjena

Joakim säger:

tja

Lupus säger:

jag har just sett en film.. fatso

Joakim säger:

men tack, ashole

Lupus säger:

HAHA

nej men den heter fatso.. fatso

Joakim säger:

hahaha

vad är det för film`?

blev hårmodell idag, efter noga granskning så fick jag vara med hade ju varit surt att bli kickad då det var typ 5 killar där och vi var 4 som tog oss med. bla bla bla efter lång väntan så färgade de dock mitt hår, inte någon rafflande färg utan det blev mörkare helt enkelt, det är nog kul att vara tjej när det gäller sånnahär saker, då kan man ju göra asmycket, eller det kanske man hade kunnat om jag hade haft lite längre hår men nu var det ju inte så.
iaf så ska jag upp tidigt imorn kl 8 och bege mig mot horizont igen för klippning och sen blir det en massa annat under dagen och avsluta det hela med visning. färgningen avslutades även med att man fick skölja ur håret i iskallt vatten due to att allt varmvatten hade tagit slut, kanske inte så trevlig det var typ som att få brain-freeze ggr 2. mitt hår ska tydligen bli kort i slutändan och det känns spännande, men det som är mest pirr är ju fan cat-walken, jag kommer j
u att snubbla och gud vet vad,
kanske kräkas på pengar och överhet, spotta samhället i facet, vara trött på all passivitet.

var även ute och kukade(haha kutade), mina skor funkar prima synd att man inte kan säga det samma om knäna.

som det står skrivet i uggleprofetian, matrix 2-3 är inte bra, ok att de är maffiga.. men WTF!
annars så fatso var en ganska så kul norsk film som man borde se.

hmm. hmm. hmm.


jag har lyssnat på musik

jag har lyssnat på min stora skivsamling under de senaste dagarna..
har hunnit gå igenom.

i kronologisk ordning.. allså vi börjar med den skiva jag började lyssna på.. fattar ni började lyssna på.

Pennywise - Pennywise, fyfan vilket röj det är i den skivan 100 kmh rakt igenom.
Dog Eat Dog - Play Games, egentligen inte en sån bra skiva.. men den är ju snodd från brorsan och jag har lyssnat på den jävligt många gånger så den har blivit bra.
Motörhead - Ace of spades, fan vad bra den är
Bad Religion - Suffer, en klassiker
Imperiet - Greatest hits, vad ska man säga man tänker ju bra tillbaka på tiden då vi och lindgren hade ett band som hett FF(förortens förskola).
Troublemakers - Erektion,  många klassiker på den
98 Mute - Class of 98, typ samma som pennywise, det är ju faktiskt den bortgångne Justin Thirsks lillebrorsa som spelar trummor i bandet så det är ju lätt att förstå att det är same same but diffrent
 Greg Graffin American - Lesion, hur bra som helst!!!!!!!! 
Down by Law - Blue, lung och fin
System of a Down - System of a Down, bästa skivan som de har släppt iaf.
The 21:st Impact - Second to none, uppsala hc at its finest!

ska forsätta med mitt skivlyssnade nu! och supa.

What?

dagens plan:
uh nu om en halvtimma (jag har faktiskt gjort min hemläxa lite iaf)
springa (tänkte om man försöker vara sådär lagomt överambitiös och kuta 5km två ggr i veckan och 10 km en gång i veckan, mina knän kommer ju att fucka totalt men wtf.. hoppas det smälter fort nu så att i20 spåren kommer fram)
måla (jag är snart klar med den där jävla tavlan också woho!)
hjälpa erik med flytten (alltid kul att hjälpa folk flytta NAT.. men det är kul att hjälpa till)
döh (jadu vad ska man göra sen då förslag?)

de lägger förövrigt ner Spraydio den första april, alla dessa minnen från jennings när man satt i median och lyssnade på santa cruz går förlorade.. eller ja så kanske man inte kan säga men iaf, det är ju lite tråkigt. men men.. jag har faktiskt lyssnat på santa cruz de senaste dagarna och det är fan bara skräp som spelas så.. fuck it.

måste börja gå nu.. ska bara linda mina fötter men skavsårstejp.

halstabletter.. nej tack :P

earth 2

idag.. ja.. jag har hunnit springa hälsans stig igen, lika dryg som vanligt.. har även varit och köpt nya springskor, det var på tiden jag får jädrigt mycket skavsår av mina tidigare. det var 30% på gå och löpkliniken så det passade ju utmärkt!.
jag har även varit på ch och köpt galgar för att kunna hänga upp diverse grejer i mina garderober. även varit med linus på en liten road trip som självklart innehöll den klassiska detouren.
har påbörjat städning.

har nu sett färdigt hela earth 2.. har kollat igenom väldigt många avsnitt idag.. gjorde dock en jävla tabbe.. eller det var inte jag som gjorde tabben.. utan de som hade skrivit namn på filerna... det hela slutade iaf med att jag såg sista avsnittet två avsnitt tidigt.. dvs avsnitt 6 och 20 kom efter att jag hade sett avsnitt 21.. men nå ja jag har ju sett skiten tidigare så jag minns ju hur det hela slutade.

men såhär ska det vara.. om någon skulle få för sig att se serien. det är faktiskt en ganska så rolig.. eller ja annorlunda twist i slutet.
"First Contact, Part 1""First Contact, Part 2"

"The Man Who Fell to Earth (Two)"

"Life Lessons"

"Promises, Promises"

"Natural Born Grendlers"

"A Memory Play"

"Water"

"The Church of Morgan"

"The Enemy Within"

"Redemption"

"Moon Cross"

"Better Living Through Morganite, Part 1"

"Better Living Through Morganite, Part 2"

"Grendlers in the Myst"

"The Greatest Love Story Never Told"

"Brave New Pacifica"

"After the Thaw"

"The Boy Who Would be Terrian King"

"Survival of the Fittest"

"Flower Child"

"All About Eve"

imorn blir det tvätt och annat.


yeh

Caught the blow with my fuckin head.
The intent was obvious in what they said. They brought me down cos i don't pay their
game, but how could anyone be so fucking lame.
Show off your proficiency try putting me to shame.
Like I'd really give a fuck if you could beat me at your game. And if you're trying
to hit my weak spot then again you're gonna miss. You see, I too am best at something you just don't know what it is.

jag är nog den bästa vikarien ever! och snart mycket snart så kommer de börja kalla mig Sub-Commendante Anders!

men annars så är jag fan extremt jädra trött.. ska gå och sussa nu tänkte jag.. måste bara packa ihop lite stuff först.

mjäk

snart upp och knega... fyfan.. har dock utökat mina lektioner så jag ska ha nå engelska och sånt skit också. he bli fint.

bräntis

idag så har jag varit ute och sprungit, det var väldigt längesen jag gjorde det skulle tippa på typ i september med jobbet. jag sprang hälsans stig. som är skapad av umeå kommun för att inspirera folk att ta sig ut och röra på sig.. men att de ska röra sig efter hälsans stig.. njäe.. den är lång, rak och dryg på alla sätt.

http://www.umea.se/download/18.6e3ee83011336f9964580003241/halsansstig_karta.pdf

men det som är bra med den är att men vet hur långt man har kutat. så man får väl försöka plöja den några gånger innan man kan ta sig in på i20:s femma och kuta den istället. det gick även bra att springa eller ja det gick ju inte fort men jag tog mig runt iaf...

var och grillade samt åkte snowracer. drog nog av ett av de längsta hoppen jag någonsin gjort.. filmade dock inte men nåja.. jag klarade landningen som tur var så det gick oerhört bra. hoppade dock inte med min bob som är lagad med ståltråd utan en bob som vi har hittat som går fort som satan! men det var väldigt trevlig sitta och få rök i ögonen äta aska m-m-m-m jag och linnea drog ju även en redig färd tvåmannabob ner för berget också vi åkte så fort att skotersnubben inte han säga åt oss.. som han gjorde med resten av gänget som var med.

har även pratat med carlberg som jag ska vicka för nästa vecka.. tre samhällslektioner blir det.. vi ska se två filmer och så ska jag.. ja göra nå geografi tjosan.. men det ska bli skoj.. hoppas jag får lite mer jobb så jag får bagis!

och tavlan aah den evig  tavlan men nu har jag börjat göra konturer så jag är ju typ snart klar.

ska forsättta mitt tittande av Earth 2.. har sett 10 avsnitt på de senaste två dagarna. bara 11 kvar. serien måste jag rekomendera, en precis sådär lagomt b sci-fi serie från typ 94.. den innehåller också många klassiker.. eller ja de är ju ganska så få men typ Clancy Brown som återfinns i Starship Troopers som den hårda.. ja vad han nu är utbildaren. Tim Curry som är en klassisk äckelpäckelkille. jag måste nog ta och se starship troopers igen.


havregrynsgröt

uuhuu rinnig havregrynsgröt a la ronja rövardotter(även om de typ äter barkgröt där eller nå sånt skit) är inte gott!

alltså vad är grejen jag vaknar 7 jämt hela tiden lägger mig vid 23 jag kanske börjar vända på dygnet baklänges iaf.

har hunnit avverka en massa Earth 2(Den andra jorden) vissa avsnitt är faktiskt riktigt bra andra sämre, och man brinner ju bara av på en liten tjej som fuckar allt precis hela tiden.

ooh well havregrynsgröt nu gym sen.

dumdidumdidum

ja då har en helg passerat.. faktiskt en väldigt trevlig sådan.. om man bortser från ett väldigt dumt snesteg.
har hunnit varit och rida en massor, för var dag så känner jag mig mer och mer som en riktigt snubbe ur sagan om ringen.. ja om det inte vore för den där jävla hjälmen som är väldigt liten typ a la nej pappa filma inte!

idag så har jag varit väldigt aktivt efter att ha däckat igår vid 23 då jag var extremt jädra trött.. så vaknade jag först vid 7 men NEJ tänkte jag måste kunna sova lite längre så jag lyckades somna om och sova till 9. steg upp och städade.. sen får man se vad denna dag erbjuder. ska nog försöka måla lite så jag blir klar med den där tavlan så jag får börja på något nytt.

Anders "Vickarn" Berglund


måste ju börja med dagens filmtips.. Johnny Mnemonic jädra fin film från 1995 med Keanu och massa andra godingar. det hela är en cyber-punk rulle som baseras på William Gibsons bok Johnny Mnemonic. Är cyber-punk och sci-fi din grej så är denna film ett måste! den får 4 amerikanskafotbollar av 5 möjliga.
man ser en massa jädra klassiker..
 vi har dina meyer som har medverkat i en hel massa av saw filmerna.. men framförallt så är hon med i starship troopers(där hon även visar sina behag). Ice-T som dude that is wacked person.. även att han är ledare för rebellerna. dolph lundgren som wacked präst.
Takeshi Kitano som även återfinns som gympaläraren i battle royal, jävla fina filmer det är.. och han är ju typ bäst i de filmerna. Henry Rollins.. som spider.. å spider ja då tänker man you på the new kid.. där de ska tatuera svarta spindlar på händerna å då kan vi även se henry där som vaktchef på fängelset.
men förmodligen den bästa rollen i hela filmen gör Lyanne Adams som Yakuza with Rocket Launcher.. när hon drar fram Pansarskott M86 och fan spränger hela skiten i luften.. hon måste haft många p-skott med sig för hon skjuter typ 3-5 skott. som sagt en film som man helt klart ska se.. har fan inte sett den förut. så det var ju så dags.

även att jag ska börja vicka på tundalsskolan.. känns  väldigt roligt att få terra.


I wanna be

a little more than an "also-ran"

shit maj-britt vad jag är slut, det har varit en extremt hård dag på rödåsberget. mycket traskande uppför backen, dock typ det finaste vädret på hela vintern och man kan ju bara hoppas att det fortsätter så imorn. julie blev också väldigt slut och somnade fort ikväll. själv så ska jag gå och lägga mig väldigt snart.

julie råkade även knocka mig med hennes hjälm så min näsa känns lite svullen. vi gjorde även en redig runda med skotern runt byn var fan helt slut när vi kom tillbaka.. man måste verkligen kämpa för att få den där skoterna att ta sig frammåt i denna mjuksnö, men julie verkade nöjd varje gång jag frågade henne så det gick nog bra.

nä nu blir det lite allers.

dumdidum

mjaha vafan ska man göra nu då..
har redan lagt mina bud på massa skit på trader. just nu har jag bud på två pennywise skivor.. insåg dock att jag hade en av dem.. men aja schitsamma. section 8 make ends meet. bööh tror det var någon till skiva också...
samt starcraft med exp.. vi får väl se vad det blir i slutändan.
.. jag har kört min dagliga starre..
inget bra på tv
julie somnade vid 21.30 typ.. hon hann faktiskt se ovanligt mycket av lets dance och det var ju roligt men till slut så somnade hon på farmors mage..

vi var även och tittade på stället där farsan håller på att ta ut nå skog.. eller ja där folk är och gör det åt honom.
vi har ju fett med mark egentligen.

nah det får nog bli lite mer starre.

evervärst 2

vaknade i vånda och nöd av ett redigt senadrag i vaden. var smått förvirrad och undra vars jag var. insåg att jag var i sjulsmark och att det var några timmar kvar tills jag skulle stiga upp. vaknade senare på riktigt for och hämtade julie. som tyvärr har stukat ena foten på dagis så hon haltar lite, men det är nog inte så farligt det verkar göra ont ibland men oftast inte. peter och karin kom vid 11 och vi begav oss till rödåsberget, fick plåga våran fina och väldigt lastade skoter upp för den väldigt guppiga skoterleden men vi tog oss upp på berget. väl framme blev det..
bob
skrana
tefat
grilla
hoppa nedför stupet
framställandet av en ny nedfart.

att hoppa nedför stupet var väldigt spännande har inte gjort de sen jag var liten men nu var det väldigt mycket snö så det gick bra, fick dock.. ja typ som när man hoppar i vatten och vattenytan slår en i pungen fast med snön.

gjorde även en redig vurpa med boben, så jag plöjde ner i djupsnön och flög över ratten.. och när jag kämpade mig som mest med att ta mig upp ur snön så får jag senadrag igen! i samma vad

även grillningen gick inte helt felfri. familjen scout var ju framme och började elda med stora ambitioner och stora vedträn, dock så ja.. det sket sig helt enkelt, varför vet ingen riktigt.. vi fick spruta på bensin och tändvätska innan det tog sig riktigt riktigt.

avslutade skoterdagen med lite skrana på vägen vid gården. försökte även att slå hastighetsrekord med skrana efter skoter.. det var fan risky buissness! vi kom upp i 60 km/h men det kändes som att det gick sjukt fort. speciellt när man kom till kurvor och skrana typ slickade plogpinnarna.

imorn blir det förhoppningsvis mer skoter WOHO!

what's cooking

good looking..

yes då har jag börjat på tavlan.. har spenderat en del av dagen på folkuni med att spänna tavlan och skissa upp det hela.. jag tror det kommer att bli riktigt bra.. men vi får se. det är riktigt roligt att måla har gjort bakgrunden, tänkte lägga upp lite bilder när jag har gett bort den måste dock skaffa lite fler penslar, de jag har är så jädra små.. så ja får väl gå till ok och köpa lite större.

var även på ams idag för att lämna in aktivitetsrapporter fasen första gången som jag träffar någon trevlig på ams.. ja förutom berits spetz som är oerhört trevlig.

avslutatde med ett väldigt starkt rep vi var fullbesättning, riktigt roligt.

får se vad det blir imorn jag hoppas som alltid på fint väder så vi får vara ute. ska bli roligt att få träffa julie.

peppa tågluff trots skralt med kulor!


i wanna kick your ass

'cus you got a nice ass.

pehw då var dagen slut och vilken dag det har varit

gick ut starkt imorse och steg upp vid halv nio. satte direkt igång med att diska och sånt skit för att kunna baka. bakande.. ja det gick väl bra.. eller det kanske gick åt helvete vad vet jag nu har jag iaf två limpor med russin i.. som smakar.. ja inte så jädra gott men de är inte så dåliga heller.. men för att vara första gången som jag bakar bröd så gick det super!. har kvar en massa jäst så jag ska försöka fixa en till sats nästa vecka dock av något ljust onyttigt bröd.. men självklart med russin i. gjorde även en klassisk sats blåbärssnittar. till samtliga saker jag gjorde så använde jag mycket av mina fina fynd från expo.

tvättat har jag gjort idag också.. de är på tork just nu.. ska nog införskaffa i ett litet portabelt torkställ så slipper man hålla på att böga nere i tvättstugan. städning blev det också. så nu har jag typ vårstädat..
dock så måsta jag ta och försöka rensa lite man sparar ju alltid på sig en massa vädelöst skit.
märkte även att mitt avlopp i handfatet på toaletten rann lite dåligt.. så jag öppnade det mest bara på skoj för att få se hur det ser ut .. ja där under...
det var ingen bra idé. från att min lägenhet hade doftat av nybakat bröd började det lukta ond bråd död. även att jag hittade mycket äckelpäckel där i.

segade dock ihop på eftermiddagen gjorde inte många knop. såg klart appleseed, ganska så frän film mycket robotar och mycket skjutande.

jo mitt i mitt städande fick jag återigen ett trevligt besök av jehovas vittnen. de pratade på om en massa grejs. jag fick även ställa min fråga om det där.. med att jorden skulle gå under och att det typ bara är 44 tusen jehovas medlemmar som ska leva i den nya världen..
men de dementerade det hela, det är en vanlig missuppfattning världen kommer inte att gå under den kommer att "förändras" och att, det bara var ett vist antal folk som skulle få bo där var typ inte heller sant..
eller jag minns fan inte hur de sa.. det är inte säkert vilka som ska få bo där och de är inte säkra på antalet.. men någonstans så ska det stå att det vara är x antal som får följa.
men de skulle komma igen och ta en snackis.

kanske bästa att gå och se om tvätten har torkat. bläe bläe bläe.


once you


mjahaja då var man hemma från bygdsiljum.. det blev en kort sväng med min bror och kamrater till honom.. ja vad kan man säga.. backen är inte lång... är det värt 170 spänn.. nja.. speciellt inte om man drar dit när det är sportlov.. satan så mycket folk det var! helt stört.. vi stod i kö i typ 20 min bara för att få köpa liftkort. men ja det är ju alltid roligt att åka bräda. men nja man har väl blivit lite bortskämd så här på äldre dar.

han ju dock vara hem en sväng och få äta lite våfflor m-m-m lika trevligt som vanligt

kalas hos andreas, han hade lyckats väldigt bra med de kakor han hade bakat och smörgåstårtan var ju inte fyskam den heller.

imorn
stiga upp
lägga i tvätt
baka
träna om det hinns med
ringa till ams
skaffa jobb
ringa till marja-lena
städa klart om det nu finns något som heter klart.

prutt

En väldigt trevlig helg.

Idag.. saker att göra.

2 teckningar till Sylvia. har just börjat på den andra.
STÄDA!
haha det kanske inte var så mycket att göra idag.. men sen så finns ju de stående.. söka jobb inte försöka dö framför msn.

Ha det gott

Ikväll blir det matrix, det var väldigt längesen jag såg de filmerna så det ska bli spännande. om allt skulle skita sig så finns ju fortfarande blood in blood out och little big man.


RSS 2.0