calm like a bomb



jag köpte glass för första gången på väldigt länge just.. men först fick jag ju lov att gå till ok.. det var blåsigt blött och kallt.. sen blev det city of men, som är gjord av samma snubbe som gjorde city of god. riktigt bra faktiskt.

nu lite... ja vafan vem vet. ska försöka plocka undan lite skriva lite på en text rita klart en teckning.. so many things to do.. so little time.


dang old dang! SWEET!

 varför kan man inte bara.. typ skärpa sig... måste ta och städa!
NU! inte imorn NU.. men det är ju så jävla jobbigt.. varför måste det gå så långt att he je så mycke skräpe att man inte orkar städa!

men annars så sweet vad kul!


pussel

Ja då har en helg hemma i sjulis med julis passerat, eller vänta nu julie kom ju på onsdag så hon har ju hunnit vara här ett tag, men nu under helgen blev det inte mycket gjort julie fick feber och en liten släng av någon öroninflammation så vi har mest varit inne och tittat på tv. vädret har ju även varit kasst så kanske lika bra det.

det jobbiga när små barn bli sjuka är att de riktigt inte förstår vad det handlar om och det är sjukt frustrerande när man inte kan göra något åt det, typ som i julies fall när hon har haft ont i ena örat, ja vad gör man. en annan sak som är jobbig är att när hon är sjuk så blir jag sjuk. min förkylning som har gått och dragit har inte blivit bättre om vi säger som så.

ikväll blev det iaf mat med familjen och respektive och det är ju najs. imorn ska jag in till stan igen ska ringa runt till lite olika ställen då jag slutar vid 13.20 och hinner hem ganska så tidigt då. jag minns när ylläs och levi inte bara hade finska på sin jävla telefonsvarare.

har gjort två fina inköp i veckan.

först chevalier ultimate, vandringskänga som väl ska funka helt ok. fick den för halva priset lätt värt!


var även på återbruket i robban och köpte ett pussel, and it is hell i tell ya. hur fan kunde jag köpa ett pussel på 1000 bitar jag har ju verkligen inte tålamodet till det, julies pussel på typ 8 bitar passar mig lite bättre... men men det går frammåt iaf och jag har väl lagt typ.. 100 bitar typ.



jag tänkte tidigare på en låt av no fun at all som heter second best och då på en specifik rad i texten
Not to worry second best is not the end of life, man triggas och tänker efter.

10 dagar kvar! till årets main event, jag kanske skrev så om gom-finalen men nu är det på rikt vem ska vinna JS-SC-serien


kräk


fyfan vad jag är less just nu. allting går ju bara åt fanders, det är fan sjukt drygt när man verkligen vill göra en sak och det bara skiter sig hela tiden. fy fan.

allting känns bara jäkligt omotiverande.

RSS 2.0