kli kli kli


varför ska det svida så jävla mycket när jag använder mig att absolut torr.. det är ju fan acid burn 3000 in the armpits of glory and doom.
på cykeln har kjedjan gått av
varför har jag blivit satt som resverv i åre, det är ju faktiskt mest fucked up!

jag har iaf sprungit idag och det är ju bra, det blev fasen lite mörkt där på spåret, även att jag blev attackerad av en liten terriervalp, han ville hellre haka på mig än att följa med sin matte och husse. men det var riktigt skönt att få springa och vilken sjuk skillnad det är på värmen om man springer i skogen eller på en åker.. eller bara på en väg.

jag har börjat på ett nytt projekt på skolan.. jag har en såndär liten ritbok.. alltså i format typ A5 som jag har tänkt fylla med en serie.. som ska handla.. om ja.. vete fan men något och det ska vara mycket monster och rymdskepp samt fula gubbar.

snart helg iaf
imorn ska jag fixa cykeln, fara på studiefrämjandet, ringa till hemavan. gå på systemet.

gahh vad det kliar!


back

hemma igen!

helgen i åre var verkligen kul. kom först dit vid 01 på fredag morgon.. och fick då leta upp min nyckel som fanns i en brevlåda som satt på en byggnad som helt saknade lampor..  men som tur var så kom det en gubbe.. som hade en ficklampa på sig och hjälpte mig att hitta brevlådan.. klev in i lägenheten som vi skulle bo i.. och den var sjukt stor.. 8 bäddars lägenhet med fyra rum och ett gigantiskt vardagsrum.. sov.. steg upp vid 8 för att gå och käka frukost och samtidigt träffa alla andra som kom med tåget på morgonen. bla bla bla bla.
mötte alla ledare eller vad man nu ska kalla det och genomförde några övningar. tiden gick och klockan blev 1430 och det var dags för intervju, och den gick sådär ibland kändes det som att det gick bra och ibland var det lite knagligt, såhär i efterhand så skulle jag kanske ha tänkt ut lite mer innan ungefär vilka frågor de skulle ställa.. men men gjort är gjort.. nu är det bara att vänta och se när de hör av sig men det lät som att det skulle gå ganska så fort för dem att bestämma sig.

något som har varit sjukt roligt var att se Åre, jäkligt fint var det. nu hann jag tyvärr inte med att åka upp på åreskutan och kika därifrån.. typ som när man var uppe på kungsliften och i hemavan och ba WOW!.. och precis som första dagarna i lumpen så blev man ju sjukt bundis med alla.. alla var så sjukt motiverade och sjukt trevliga. jäkligt najs att delade lägenhet med Torbjörn från Götet Adam Solefteå och Emil Trollhättan.

om det nu skulle skita sig.. eller så ska jag iaf åka till Åre till sommaren och köra lite downhill cykling.. så var det bestämt.
lyckades falla riktigt fint när vi skulle gå hem från krogen hyddan och vi bestämde oss för att gå i cykelspåren.. helvete vad jag föll.. jag rullade typ några varm och efter det var jag helt jävla lerig

ja fyfan kul var det.. och det vore sjukt kul om det skulle bli.. men annars så går det ju alltid att söka till hemavan och riksgränsen också.

sen har jag ju även kört typ 100 mil i helgen..  men.. hade ju Anna L och Linus till sällskap.. iaf på vägen hem.


världsrymden anfaller!


ja då ska man dra strax då.. väntar bara på att morsan och farsan ska komma hem. just nu känner jag mig inte allt för kry.. det är nog snudd på att jag har feber så det blir ju bra att jag blir riktigt sjuk när jag kommer hem igen.. för det är ju en klassiker jag klarar fasen inte att köra längre sträckor utan att bli sjuk. 

julie kör runt på sin trehjuling i huset och plockar upp massa grejer och lägger det på flaket.. haha. anders har just varit och köpt en ktm 450 exc.. ja en sån skulle man ju haft.. eller kanske fått igång cr:n.. näe! kanske nästa år.

17.3 going on 18.5

shiiät.. det var ett tag sen jag skrev på da blagg. det beror nog främst på att jag inte har haft något internet i stan då grannens modem paja förra, men nu ska det ha kommit ett nytt iaf.. men nu är jag ju hemma i sjulis så det spelar ju inte så stor roll.. igår när jag kom hem hit så var det 17.3 grader inomhus.. det är fan inte varmt. man frös ju när man låg under täcket och skulle sussa.. imorse efter att jag hade skruvat på junten så var det 18.4 och nu är det 20.5.. 20.5 är ju faktiskt helt ok.

vad har hänt då... jo nämen annars då? bilen går bra?.. jag har varit hemma med julie och vi har plockat svamp och allt möjligt.. jag har hunnit vara på origo med vicke.. varit på skarren med jonsson och jocke för att se the bombettes, det slutade med att jag såg dom själv.. men whatev' the bombettes är ju kung!

jag har läst en bok.. Syndafall.. av FARMER, PHILIP JOSE, den var helt ok..  ta typ.. v for vendetta blanda det med den andra jorden.. fast ta bort sandfolket och släng in.. jag kommer inte på något bra som man kan ha istället.. men typ insekter.. rör sedan runt det hela med lite inter-spicies-erotica.. då har ni boken.. och det är ju inte så illa pinkat. nu håller jag delvis på att läsa samurajens hederskodex, jag säger då bara det. det är inte lätt att leva som en samuraj.. läser även.. Revolt år 2100 av Robert A. Heinlein som verkar vara en samling av mindre noveller.. men det hela verkar vara.. typ v for vendetta samt erotica.

nu orkar jag inte skriva nå mer.. jag är sjukt trött och det blir nog sängen strax.. imorn bär det av till åre.. det ska bli spännande.. det är faktiskt lite pirrigt.. men jag har packat väskan och fixat allt sånt jag har boende och det mesta verkar fixat.. då är det väl bara det där att hitta till själva åre då.. men jag vägrar fan åka latitud 63!


My stories seldom told

Except by me
Now shut your fukkin' mouth
If I might be so bold!

Har just investerat i tre The Dwarves skivor... sweet!

Jag har börjat läsa en ny bok.. Syndafall av någon. som handlar om något.. har inte kommit så långt än så det är lite svårt att säga hur det kommer att bli. Läste iaf klart Utflykt från tyst planet av C.S Lewis och den var helt ok. jag trodde den skulle innehålla betydligt mycket mer filosofi och sånt shit men det var på en precis lagom nivå. Har även börjat läsa Altered Carbon lite smått.. men den är ju på engelska och det känns ju bara jävligt drygt men det är väl något som man måste vänja sig vid.

annars så.. ska på intervju i Åre 19-20 sept.. ska bli sjukt kul att fara och kolla vad de säger sen får man väl se hur det går.

folk brukar säga att hösten är fin.. men när fan då är den fin?.. typ en sekund mellan aug och sept då det inte är kallt och jävligt samt att det regnar på en hela tiden.. fast det kanske kommer fina dagar... men man blir ju så less när det är kasst på helgen.

imorn drar mors och fars till spanien hoppas det blir bra för dem!
kanske det hinns lite mer vedkapning innan de drar.. vem vet.

RSS 2.0