WHAT SAYS!

aaah då var helgen över.. eller helgen och helgen det är ju måndag.. men vad har hänt på sista då..... jo!

for och fiskade i ryssjön i söndags och drog upp några aborrar och en mört.. julie fick sin första fisk och det var riktigt kul det var faktiskt den största aborren vi fick.

fick även prova på en väldigt kul sport i söndags.. nämligen cricket! det var gullmarkarna som anordnade match på fotbollsplan i bygde. det var väldigt wacked men en jädrigt skön sport.. med tepaus och allt sånt... typ som baseball fast häfftigare. så väldigt brittiskt i allt. idag så har jag faktiskt träningsvärk i axlarna av allt kastande och svingande. brännboll kan ju slänga sig i väggen det är cricket som gäller.

idag så for jag och julie till ulvön och vad gjorde vi där då..ja.. vi började dagen med att stiga upp väldigt tidigt för att hinna med färjan som gick kl 9 så det blev ju en hel del åkande, väl på färjan som tar 2 timmar.. så ja då blev det ju en hel del väntande. kl 11 när vi var framme så mötte vi upp med joakim och gick och käkade gick upp på lotsberget köpte en glass.. gick ner igen.. gick in i det väldigt fina och väldigt gamla kapellet... gick till almagränd för att köpa en till glass.. insåg att det var stängt då gick vi till handelsboden och köpte istället.. gick tillbaka till hotellet och lekte lite i lekparken.. ååå sen så var klockan kring 15 å då var det dags att gå till färjan som gick 15.30.. färjan hem 2 h... vi gjorde ju även massa andra saker typ som att kasta sten i vatten och liknande.. men men. var hemma vid 20.30 efter ett stopp på max och fjällräven outlet. fjällräven outletten måste jag ta och besöka igen.. man kan ju fynda massor!

jo.. jävla starre
men den 16e då smäller det!


jag minns

när jag gjorde en blåbärskaka och den var jädrigt god.. eller ok mamma gjorde den men jag plockade bären till den.
när jag var i skogen och plockade bären typ brevid skelettet av den döda älgen, men hey det fanns ju mest bär där.
när vi skulle köra lite starre men indrid tycker att det var en bättre idé att se på indipendence day... zup with that.

när jag skulle jobba imorn och det hela faktiskt kändes väldigt drygt
när jag faktiskt borde gå och duscha.


WOHO!!

kom just på en redig grej som vi ska svänga ihop imonr.. BLÅBÄRSKAKA! ska ut i skogen imorn och traska till liket imorn och kolla efter lite blåbär.. ok.. liket kanske inte är rätt.. men vi kan väl säga skelettet då, den biten av skogen kommer alltid att vara känd som skelettskogen.

var ute idag och kollade och det fanns faktiskt lite blåbär vid ilbäcken så det ska nog bli fint
och på måndag så ska vi till ulvön och det blir ju också lajbans! måste bara försöka komma på ett sätt så vi samtidigt hinner dra på fjällräven-outleten.. samt att leta upp den där skatebutiken.

0219

mmbap bapbapbap du bap schubedababdu bap bap bap ye!

känns ju som att jag verkligen borde försöka skriva något vettig på den här bloggen..
men julie är ju ute och leker med den där snurrgrejen så kanske bäst att jag ser vad som händer!


Brugd!



en brugd.. jo jo.

nooo!

jag har blivit brano fet igen.. nooo! nej måste kämpa ut och springa! inte idag! men imorn! gah! situps!
damn you sc3 och tasteless!

imp_ale[Lupus]

it can't rain all the time.. för att citera den där jädra filmen the crow! kass.. men det verkar ju som att det verkligen kan regna hela tiden.. har ju bara vräkt ner hela dagen.. men men hårda som vi är här i sjulsmark så begav vi oss ut.. iförda regnkläder och toppluvor.. regnet piskade dock i ansiktet som fan, det var hårda bud.

jag och julie gjorde en flaskpost som vi släppte i ån.. det är alltid kul att göra sånt.. eller ja kul och kul men man undrar ju alltid vars den ska hamna om det blir medelhavet eller nå annat häfftigt ställe.. men.. ja självklart så fastnade ju skiten efter typ 3 meter i en gren.. men vi kastade lite jord och pinnar på flaskan och då lossnade den å flöt vidare.

såg transformers igår.. helt ok rulle mycket action! men något som jag stör mig på med hela transformers är att de ser så männskliga ut nu eller hur man nu ska säga.. jag gillade versionerna som fanns i serietidningarna bättre samt de tidiga tecknade filmerna, fast ja anledningen till varför de såg ut så då var väl för att de inte hade råd att göra snyggare gubbs. det är precis som i terminator varför ska dom ha kläder på sig!?!?!. en bra grej med transformers är att i varje scen som megan fox rör på sig så kör dom den i slowmotion.

fyfan vad jag är trött.. imorn ska jag och jobba yay! BAGIS!

yes!

woho nu var denna helg slut yay! inge mer kneg på två dagar fasen vad najs.. imorn ledig och transfomers.. haha transfomers.. haha.. transformers menar jag ju självklart.

tisdag så ska jag hem och träffa julie det var väldigt längesen jag fick se henne så det ska bli riktigt kul, efter det följer typ en vecka av pendlande till umeå då jag ska knega samtidigt som julie ska vara hemma hos oss men det blir nog lungt.

jo en kul grej med helgen är återupptagandet av STARRE!
matcherna mellan Impale_Lupus och Indrid är jämna, intensiva och jävligt långa.
men det är ju kul som fasen!

nä om man ska ta och se på en rulle kanske.. och peppa inför att städa färdigt imorn samt löprundand.. som säkert kommer att bli av.. eller inte.

städ

STÄDA! helst skulle jag bara skaffa en spade och kasta ut allt.. börja om på nytt så att säga!
fyfan vad drygt! och snart börjar man jobba också.. fuck!


rawr

då var man hemma igen då.. i umä! the same and the kardemame det var jädrigt najs.. mest najs att få se något annat än massa norrland.

vad har hänt i veckan då.. ja.. kom hem i tisdags grillade och drack öl
jobbade igår for och badade.. träffade brorsan drack öl
idag jobbat drukit glass.

imorn hoppas jag att det blir skate! woho!



lajn om du skulle få lite för dig.. leta upp the mopeds med hände hoch ep:n

pennywise ja jag säger ju bara det.. låt mig citera en kompis till min kuse anna. "men pennywise såg jag på hultsfred 96,, de var ju oldies redan då" och det är nog fan jädrigt sant.

annars då jo fan knega i helgen... yay!

RSS 2.0