a walk

har varit en väldigt lång dag.. en väldigt ledsen dag.. det har känts så tomt.
det har alltid varit svårt att gå, även förra vintern.. jag är ledsen.
känner mig oerhört utmattad. förlåt för allt.

jag ska försöka att bättra mig.. hitta någon att prata med om allt någon som kan hjälpa mig.

jag har blivit erbjuden jobb.. det som tidigare lät så bra.. kanske inte var så genomtänkt.
har inte bestämt mig än.

i'm going for a walk.
but not the after dinner kind...

Fink


tomt. tårarna rinner när jag tänker på hur jävla dum jag har varit mot dig. hur jag kunde göra min bästa vän så illa.
jag vet inte vad jag ska göra. tomt. trots att det är mitt fel så känns allting så väldigt tomt. bara att få vara
men jag vet att jag måste vara ärlig mot migsjälv, jag skulle även ha varit ärlig mot dig och berättat hur jag mådde. det är något som inte stämmer. jag är inte redo, färdig, mogen. jag måste leva upp till mina arketyper, arketyper som jag hatar och försöker ändra på. jag är ledsen för allt...

tomt. jag tycker om dig så oerhört mycket.

vi var landfill och fink, vi var vi och ingenting annat.

fasen

helvete vad jag har varit aktiv idag, vaknade vid 0630 då julie ville stiga upp. åt frukost, lämnade henne på dagis (förbannade migsjälv så jag insåg att jag hade glömt leo hemma, fast det är ju luciatåg lite senare så jag hinner ju lämna honom då)

idag så har jag har jag faktiskt gort det jag skulle

dvs ringt till försäkringskassan samt seko.. med ja ganska så lyckat resultat
har även ringt runt till en massa andra ställen angående kneg, inget napp men vafan det är ju snart jul :P.
har dock inte gjort färdigt tunneln.. men aaah wtf det är ju snart jul.

ja vad gör man hemma här i sjulis... egentligen när man är själv.. ja ingenting för det finns ju.. iof ska kanske ta och äta lite mer vörtlimpa med skinka på m-m-m.

nalta jul

då var den första julen avklarad, då det oftast blir så att vi har två julafton en med julie och en senare med bara familjen. det var riktigt trevligt barna och alla andra träffades och vi åt gröt. sen blev det en massa julklappar. julie fick en massa fina saker, något som jag ser fram emot är att hon fick flytkuddar och en badring som vi kan ha när vi är på badhuset så att hon kan fortsätta att lära sig att simma. jag fick också en present från julie.. ett redigt fågelbord som jag tänkte sätta upp i trädet utanför köket.

annars så snöade det ju som fan tidigare i helgen, så vi har utnyttjat det till fullo då vi har åkt madrass och bob. gjort en borg samt påbörjat ett bygge av en tunnel som vi dessvärre inte han göra färdigt!trots att vi fick hjälp av linnea. jag och julie gjorde en tunnel när hon var ett som var väldigt bra tänkte om man skulle utveckla det hela detta år och bygga typ 5 tunnlar

det blir luciatåg imorgon på dagis, undrar dock vad jag ska spendera dagen med då jag lämnar julie på dagis tidigt på morgonen och tåget är vid 1430.
jag ska ringa:

SEKO
Försäkringskassan
(eller så lär jag spendera dagen med att bygga färdigt tunneln och bättre på borgen)

Typiskt!, jag besteg aldrig Snowdon när vi var i England.. eller ja Wales som det ligger i kuka.
Hur ska Rehnman kunna möta min blick efter detta!



schuk

ja då var det min tur att bli sjuk. det kom igår typ 10 minuter efter att jag hade ätit så kände jag att inte allt stod riktigt rätt till i magen (jag löd johan glans mammas råd och satte mig på toa) dock så hjälpte inte det. så nu har jag typ feber samt ont i magen. lite tråkigt då det var tänkt att jag skulle få jobba idag.

efter mycket gnäll igår(och en väldigt hjälpsam flickvän :)) så var det dags att sova, dvs feberdrömmar och allt sånt skit. det var typ samma sak hela natten jag drömde att jag och några fler sprang runt i ett rum och lämnade olika saker överallt, jag tror att det hade något med hemtjänsten att göra. vid 4 imorse så kände jag mig ganska så less, jag låg av lite tid sen så gick jag och tittade på discovery. där de visade sånna där how it is made grejer, jag säger då bara det att göra glasögon verkar vara ett jävligt tråkigt yrke.

när linnea hade farit till jobbet, så var tanken att jag skulle vara lite hjälpsam och städa lite, drog fram dammsugaren och började, jag höll typ på i två sekunder sen så började det stinka ammoniak ur dammsugaren, alltså verkligen inte bara oj det luktar lite dåligt... utan shit det svider i mina ögon och jag får kväljningar WTF! the humanity!.. visade sig senare att förra gången som linnea hade dammsugit så hade hon sugit upp lite vatten. kan ju bero på det. men iaf det var en hård upplevelse för en person som just hade legat en hel natt och hoppats att få spy eller åtminstone slippa sin jobbiga hemtjänstdröm.

beslutade att traska till hemvägen, med en cola i handen och lite godis m-m-m.
har avverkat två filmer big stan med rob schneider och friday feat Ice-cube. friday är en rolig film, alla friday filmer som de har gjort är roliga.

har även spelat mig lite less på fallout 3, man gör ju typ samma sak hela tiden i det där jävla spelet! varför är det så att i alla spel.. eller ja nästan alla.. så utspelar sig allting typ under jorden, varför måste det vara typ 15 källarvåningar som man ska ta sig igenom innan man tar sig fram dit man ska!

senaste timman här på min sjuka dag så har jag funderat på att jobba lite i flash, det är ju ganska så roligt. men lite drygt. den där viljan att bara göra saker för skojs skull är borta, den måste ha försvunnit någonstans på jsk. det jag behöver är att folk ber mig om att göra bilder då är det nemas, då kan jag sitta och jobba tokmycket.

ja just ja, en annan blev ju utslängd från TKU konserten!

ooh well snart är det jul, det blir jul med julie nu till helgen vi får se vad tomten ger henne i present :)
hoppas bara att jag hinner krya på mig till helgen.

jora!

Jah! då har man landat ett kneg, eller ja åtminstone en inskolning inom hemtjänsten. Det var första dagen igår och det gick helt Ok!. Det var mycket man skulle komma ihåg men bara man får in lite rutiner så ska det nog lösa sig. Om man jämför med att jobba på ett sjukhem så känns jobbet inom hemtjänsten lite lättare och det är väl det som är tanken. Det jag var lite rädd för var att arbeta själv då man oftast går två på ett sjukhem och att man måste ta större ansvar inom hemtjänsten. Nu har jag inte hunnit jobba så mycket själv inom hemtjänsten pga att jag följer en fadder men om man ser till de arbetsuppgifter som jag har fått så ska det nog gå bra. 

Ska jobba ikväll och på Onsdag ska bli roligt att se sen hur mycket jag får jobba och pga min nuvarande kosing inkomst så vore det najs att jobba jädrigt mycket. Ska nog försöka ta mig runt till lite affärer när jag blir ledig och fråga om de behöver extrapersonal nu under jul.

Ska jag räkna hemtjästen som ett jobb.. det är ju bara extra men jag får ju bagis för det.
stämplar ju dock fortfarande.
Aäh det har gått 2 månader och 4 dagar innan jag fick något jobb. VA! Har det gått två månader!
Vad har jag gjort! INGENTING!

Iof jag har spelat en jädra massa dator, sen så var det ju nån vecka då jag och jocke spelade pes typ konsant. Jag har ju också sökt en massa jobb, har ju typ blivit nekad till alla. Men huvudsaken att man söker som min mor skulle ha sagt.
Jag kan inte säga att jag inte gjort någonting någon vecka, oftast så har jag haft något att göra på dagarna.

Hoppas bara att jag kan få lite bagis från akassan .NU!

Måste bara ge några tips till de som blir arbetslösa och A-kassan!
1. Håll facket starkt! Var medlem och betala till A-kassa och Facket
2. När du blir arbetslös fyll i Anmälan om arbetslöshet och skicka in blanketten
3. Fixa ditt arbetsgivarintyg skicka in det också till A-kassan

När nu ska jag ta  och fixa punkan på min cykel, då jag i ett tappert försöka att laga det i fredags råkade punka den nya slangen GAAAH! vad less man blir.

Tips angående cyklar!
1. Skaffa en redigt risig sadel!, så att ingen vill sno den.(jag har haft min i över två år, det måste ju vara rekord)
2. Håll dina däck pumpade så du inte får punka på dem
3. Cykla inte på löst liggande häftstift(chansen att det ska bli punka utav det, känns ju väldigt liten men.. ja det kan ske)
4. Försök inte trixa vid trappan till Tempel Orden(detta kan leda till punka) 
5. Cykla inte utan händer där de ska lägga ny asfalt(mitt knä blödde och var dåligt väldigt länge)
6. Man kan inte ta bort lite kulor ur kullagret på bakdäcket och tro att det ska bli bättre
7. Cykla på fyllan är dumt(en reflektion på punkt 4:a)
8. Om du väl får punka försök inte fixa det med ett sånt där litet kit, köp en ny slang
9. När du har fått punka typ tio gånger, bygg en gigantisk slangbella av alla de överblivna slangarna
10. Helt klart är ju dock att cykeln är underskattad! Att gå tar ju sån jävla lång tid och att åka bil blir man ju fet av.

The Dwarves - Demonica

RSS 2.0