valborg

jag har slutat hålla koll på mitt liv efter min egen födelsedag. sen julie föddes så är det efter hennes jag har gått, fyra år shit. another year has gone and I'm alright I look over my wounds and roll into the night. men i år är det ett samtal som jag har koll på ett samtal för ett år sen om några timmar. det är verkligen ett år sen.

det var en kvinna som sjöng shillingtryck ikväll på bydgegården.. jag ska fan också börja göra shillingtryck!


kanske ska gå och sova en sväng

shit vad trött jag är det är som om en hel helg av åkande har slagit ner mig som en klubba.. väldigt konstigt då jag sov väldigt "länge" och skönt i finland.

har inte gjort så mycket idag. varit ute med julie gått på en långpromenad tränat lite att cykla. var även på biblioteket och lånade två böcker Resan till jordens mitt och.... ja tur att jag minns vad den hette nu då.. men den är säkert kass. jag är strax färdig med metropolis, den boken är ja inte allt för spännande men ganska så frän. har även knegat med haxen alla däck kärvade! mest backdäcken men med hjälp av en slägga så gick de att banka lös så det var ju bra.

hade egentligen planer på att fara ut och springa ikväll men jag tror jag går och lägger mig istället.
imorn blir det valborg woho! fredag så går jag och julie i demonstrationståg woho, lördag då fyller Julie fyra! WOHO!, söndag så ska jag till roger och få ryggen knådad.

har även ett redigt kneg att göra åt morsan, tömma hönshuset på de enorma mängder bajs som finns där!

noob

för att börja tala om helgen så var den NEAT!! to the MAX!
vi satte oss i syrrans bil och började köra till norröver efter att ha käkat lite middag och klappat schabo här hemma i sjulis. bilfärden gick fint raskt och bra det stora kruxet var ju att välja vilken musik som skulle spelas så det var en evig kamp mellan den svarta och röda ipoden. kom fram tilll finland vid...
öööh ja när fan det nu var typ 22 kanske, är dock lite besviken på antalet harar vi såg det här året vi räknade bara ihop till typ 6.. och så såg vi typ 50 last year. dock så lyckades vi jaga en svensk hare över bron till finland vilket var grymt roligt..
bla bla bla.
väl framme stugan så var det typ bara att sussa. jag vaknade självklart råtidigt(vilket jag typ alltid gör) pga att det gigantiska fönstret släppte in all världens ljus rakt i ansiktet på mig väckte linnea som låg och sov i ett väldigt mörkt och kallt rum. det blev frukost och snack om hur vi skulle åka under dagarna.dag


1 Levi var väldigt mjukt i snön och jag tror att dagen mest gick åt att hitta något roligt ställe att åka på, efter lunchen som vi åt vid typ 3 så blev det inte många knop. det var mulet varmt och blöt snö. hittade dock ett par handskar som jag köpte vilket jag är jädrigt nöjd över. det bästa handske köpet ever! mat bastu några öl, ännu ett sjukt spännande avsnitt av robinson och en "jävligt jämn" tp-match

2 Levi vädret var helt ok under förmiddagen, dock så började det regna på eftermiddagen. men det gjode inte så mycket blev ingen större skillnad i snön och man har ju kläder så man klarar sig och så drar ju alla andra (som inte har åkt 50 mil för att kunna åka lite skidor) hem. det blev väldigt  ensamt och skönt i backen vi spenderade typ 2 h i samma backe där vi förfinade våran åkteknik! vågade oss även in på funparken och drog några rails. det blev även väldigt dimmigt i slutet

3 Ylläs redigt fint väder och väldigt lagom mjuksnö. dock så var första åket lite galet då vi åkte på skuggsidan och det var typ världens is till före det gick sjukt fort. men resten av dagen var riktigt najs!!

känner att jag har utvecklats väldigt bra den här vintern och det känns som att man har gjort stora framsteg under de här dagarna i ylläs också. skulle bara haft mig ett par nya skor. pizza-face och panpizza-face passa riktigt bra i backen då vi kan pusha varandra, även att panpizza fortfarande är en redig noob och så kan man ju lära ut ett och annat som man har lärt sig under årens gång. 

stugan är som vanligt oerhört trevlig den bästa stugan jag har varit i iaf.

det blev ju ingen pizza-face 2 som tur var. jag har mest bara en jävla träningsverk i magen och i bröstmusklerna samt att jag är oerhört stel i benen.


good eye

ja nu bär det av.. känns mest mysko att åka från vår/sommar till vinter och sedan åka på en massa snö.. zup with that.
mina dagar på tundal har gått bara fint, idag blev inte så mycket idag, två h so. men imorn blir det desto mer. ska även få bedömma några 8:er imorn när de ska hålla tal, spännande spännande.

var ute och åkte bil med svarten tidigare, dock så var det lite väl mycket flashbacks från skyddc för att jag skulle finna det njutbart. alltså SHIT det här går år FANDERS VI kör fast/ner i diket sånna flashbacks.
ja tänk alla gånger som jag och kallin var ute och körde gw! fan vad fint vilka minnen.

kuk nu glömde jag mobil laddare hoppas linnea tar med sin.. fast det var nog ett klokt val att glömma den.. alla minns ju hur det gick i hemavan.


progress



ooh  det verkar som jag lyckades bli lite brun igår iaf.. men som vanligt så blir jag mest röd på näsan som en annan alkis, även att pizza-face gör sig påmind då jag blir betydligt mer röd på de områdena, buhuh the pain the horror the snowracer crash! the anders du blöder lite i ansiktet!! som senare visade sig vara PIZZA-FACE!!!!!
ska försöka ta mig ut med julie och forsätta på brännan samt lära julie och cykla och jag säger då bara det om hon har lite medlut så tar hon sig väldigt långt på egen hand... ibland..... progress woho!
jag borde verkligen ha duschat igår mitt våfflade hår står åt alla håll, men ääh jag ska ju bara ha mössa på mig. även att jag drömde om det.. och då hade jag inte mössa på mig och folk skrattade. jag tror det var precis efter att jag drömde den där verkligen hemska mardrömmen som i sin tur resulterade i att jag vaknade av att jag skrek NEJ!

ska även få spendera en stor del av veckan på tundal ska bli redigt skoj, jag ska knega ons tors fre. ska gå för magnus så det blir en massa svenska och so typ. jag tror att onsdag var ett wildcard med typ idrott för fyror, samt nå biologi och sånt shit. jag känner mig stärkt av min veckan innan påsk, jag med henry på min sida är beredd att lära ut

far in idag till stan, får låna 740:in så det blir najs. lämnar julie på dagis vid 12.
sen blir det stan, packa, tavla, rep och överlämna en väldigt försenad födelsedagspresent.

So before you go contribute more
To the destruction of this world you adore,
Remember life on Earth is but a flash of dawn
We're all part of it as the day rolls on.


And progress is a message that we send.
One step closer to the future, one inch closer to the end.


JO-JO

ja då har snart en hel helg gått här i sjulsmark. det har varit full rulle..
vi har tränat på att cykla en massa och det har faktiskt gått riktigt bra, om julie bara får lite medlut så kan hon ta sig ganska så långt, nu fattas ju bara det där att ta sig iväg själv också men det kommer. som vanligt i denna familj så är det inget fjantande med stödhjul. vi har även varit ute massor i det råkalla vädret. det har ju nämligen blåst en jädra massa och jag som tog bort skägge bara för att få lite färg men nja jag tror det har gått dåligt. annars så har vi lekt en massa med lego. var även uppe hos viktor och wilma en sväng idag.

har även lagt några onödiga och helt omotiverade bud på tradera WOHO! men jag vill ju verkligen ha tsunami bomb's skivor men får faktiskt hejda mig att ja.. jag kanske inte behöver en fallout 3 collectors edition guide. har planer på att försöka läsa ut slakthus 5 idag för att kunna lämna igen den på biblan imorn, det kommer nog att gå dåligt då jag är redigt trött och jag har redan sovit en sväng ikväll. men det är typ bara 70 sidor kvar så kan nog fixa dem imorn.

jävlar vad jag ska vårstäda när jag kommer till stan jag känner en hejdlös pepp! jag ska plocka fram massor av sopsäckar och bara kasta skit åt helvete.

jo nämen.

har varit some what kass på att uppdatera i veckan.. men.. ja.. det har gått en massa jädra pengar, jag har varit i stallet, lirat en massa starre, samt målat på tavlan.

tavlan är faktiskt klar nu och det ska bli grymt kul att lämna över den till linnea, det är bara det sista fixet kvar på den.

är hemma i sjulsmark nu, får se vad den här helgen bjuder på för spännande.


påsk

oj nu var de ett tag sen jag skrev något på henna blogg.

Har haft en väldigt trevlig påsk. det hela började med en väldigt wacked inflyttningsfest i bygdeå hos benjamin och sebastian. det var brasa, tandkräm, skuffåkning och svarttaxi väldigt trevligt. fredagen så fick jag jobba från 7-12 vilket gick bra men dock så var jag redigt sliten, ja pga ovan aktiviteterna. dagen avslutades dock fint med film och grilla m-m-m-m grilla. filmen blev låt den rätta komma in och nja den var fan seg alltså.
lördag blev stall och nap sedan en väldigt redig förfest på två pers samt utgång på shapen, det var faktiskt riktigt trevligt! jag tror jag höll mig på en bra nivå så viktor a slipper komma nästa år och säga typ fan vad dryg du va, du slog mig i nacken. det blev en lugn kväll med mycket prat med linus och grabbarna. jag kom hem och såg på lite band of brothers somnade på soffan och insåg på morgonen att tvn hade stått på med datorns bakgrundsbild.. men vad  gör man. steg upp vid 8 spelade lite cs, skjutsade linnea till bussen, for till grabbarna och spenderade hela dagen där, det blev pes och starre så som det ska va.

i veckan så ska jag försöka söka lite jobb
jag SKA även bli klar med tavlan.
borde även ta och träna lite.

But until then,

better off dead,
A smile on the lips and a hole in the head,
Better off dead, yeah better than this,
Take it away 'cos there's nothing to miss.

hade en väldigt fin dag igår på skolan de flesta klasserna var väldigt lunga och sköra, det var bra. sen så var det ju en grej som hände som inte alls var så bra. men då är det ju tur att man kan vara mogen och vuxen och ta hand om sånt där.

kvällen inleddes med att jag hade jävligt tråkigt.. alltså sådär sjukt tråkigt som man bara kan ha hemma(men för att citera äldreomsorgen: även om ditt hem är vid helvetetsport så längtar du till din födelseort)
men det artade sig! det slutade med att kvällen spenderades med Viktor, Viktor och dom. först robbans badhus(jädrigt varmt i vattnet var det inte som i stan där man där man fryser till döden) men det blev lek och skoj, efter det så for vi till viktor a och snackade en massa. trevligt värre.

nu ska jag snart fara till tundal och kämpa ytterligare en dag! får se vad det bjuds på för äventyr idag. jag har typ tre musiklektioner idag.. en engelska och nå samhälls det blir finemang!

another day another dollar

ja då var denna kneg dag till ända.. vad ska man säga.. råkade dabba mig ordentligt när jag insåg att jag var typ 10 min sen till en lektion då jag helt hade förträngt den, men sånt händer. det är fasen inte lätt att vara vikarie ok när folk vill jobba och lära sig saker men när de börjar kuka ur så blir det inte lätt.
imorn blir det iaf.. engelska och tyska torsdag so och musik, det ska bli skoj. jag har sett planeringen för det hela och vissa lektioner var faktiskt ganska så fullproppade men som sagt det ska bli kul.

genomförde även min hc musiklektion idag.. det gick sådär.. men hela havet stormar gick hem iaf!

jag var in på biblan idag.. shit vilken feeling det är där inne.. alltså jag vet inte.. men allt blir plötsligt så tyst och man spolas typ tillbaka några år i tiden. gick runt och kollade på lite böcker, vankade sedan av till den klassiska fantasy och sci fi-delen. kollade lite på sci fi:n jädrar så mycket böcker det finns som man aldrig har hört talas om.. hittade dock en bok som jag läste när jag gick i skolan.. deral bågskytt.. den var jävligt tråkig.. såg att gibson hade släppt en bok som jag tänkte låna.. .men det blev slakthus 5 istället.
tänkte även att jag ska försöka läsa alla böcker på sci-fi hyllan.. det är väl typ bara 50-70 böcker eller något sådant.. innan jag dör... synd bara att man då måste läsa all möjlig svensk CRAP!.. får se hur det går med det hela.. som sagt slakthus 5 nu.



hardcore

då var helgen slut.. har varit riktigt roligt att vara inne i stan med julie gå på badhuset och alltsånt, fara på utflykt på söndagen, jag tror att julie har gillat det också. dagen har spenderats mycket hos erika var även ute en sväng i det jävliga vädret, min burton-mössa håller inte tätt jag kommer få öroninflammation i finland.

imorn ska jag vara duktig vikarie åt ingrid dvs hålla i en massa engelska och sånt! även att jag ska hålla i musiken som förhoppningsvis ska kicka ass... jag har redan drömt om den lektionen och ja då gick det fan inte så bra.

yo quiero dormido

shit vad jag är trött idag jag tror det var bowlingen som tog knäcken på en.
har inte alls lust att gå på ams eller uh.. känns bara drygt och varför det känns drygt
är för att jag inte har gjort nå papper och sånt som jag egentligen skulle ha gjort.
men jag hinner nu.. om jag bara tar tag i det hela.
jag vill ju egentligen bara DANSA!

om tre veckor blir det finko

och annars så var vi alla jättesnyggga under visningen med björn axén och wella!
m-m-m.. jag vet att det var tänkt att jag skulle skriva om det här i en måndag.. men ja
jag tror jag mest kommer att flika in saker om att jag är så jävla snygg istället.


time consumer

fyfan vad seg jag känner mig just nu, är trött som få. vi ska dock strax iväg och bowla och det ska bli kul.

idag så har jag gjort jobbansökningar, ska iväg till ams imorn så det är ju bra att visa att man gör något iaf. ska även till uh imorn och efter det ska jag hem till sjulsmark.

mer idag så har jag varit ute och gått en lång promenad det var nog det som gjorde mig lite slut, det kan ju även ha varit att jag har ätit väldigt dålig mat idag och igår så var vi ute och söp. men vad vet jag.

ååh jag måste ju bara få tispa om en ny produkt som finns ute på marknade
happy pizza har börjat med en pizza med pommes på.. så gott! tänk på det innan ni somnar.

har lyssnat på min skivsamling

Ebba Grön - 1978-1982
Bad Religion - No control
 Pennywise - Land of the Free
NOFX - So long and thanks for all the shoes
Avil Lavigne - Let go
Pennywise - WIldcard

prayer of the rollerboys

efter en hård dags jädra slit så är jag nu klar med att vara hårmodell, det var faktiskt väldigt roligt.. fast det tog jävligt lång tid och det var mycket väntan, men jag har tänkt skriva om denna upplevelse i en månad nu så ni kommer att bli välinformerade
orkar inte hålla på med bilder och helvete.. men först kan vi ju börja med de produkter de bjö på
http://www.wellaprofessionals.se/consumer/products/care/lifetex/products/color/index.jsp
det man fick då var shampot och balsam, jättebra verkligen jättebra.

men nog om detta.. lyckats få ta på prayer of the rollerboys. det är en redig film det, var ett väldigt tag sen jag såg den.. den måste ju vara bättre än surf ninjas must die.

joho!


RSS 2.0