Anders "Vickarn" Berglund


måste ju börja med dagens filmtips.. Johnny Mnemonic jädra fin film från 1995 med Keanu och massa andra godingar. det hela är en cyber-punk rulle som baseras på William Gibsons bok Johnny Mnemonic. Är cyber-punk och sci-fi din grej så är denna film ett måste! den får 4 amerikanskafotbollar av 5 möjliga.
man ser en massa jädra klassiker..
 vi har dina meyer som har medverkat i en hel massa av saw filmerna.. men framförallt så är hon med i starship troopers(där hon även visar sina behag). Ice-T som dude that is wacked person.. även att han är ledare för rebellerna. dolph lundgren som wacked präst.
Takeshi Kitano som även återfinns som gympaläraren i battle royal, jävla fina filmer det är.. och han är ju typ bäst i de filmerna. Henry Rollins.. som spider.. å spider ja då tänker man you på the new kid.. där de ska tatuera svarta spindlar på händerna å då kan vi även se henry där som vaktchef på fängelset.
men förmodligen den bästa rollen i hela filmen gör Lyanne Adams som Yakuza with Rocket Launcher.. när hon drar fram Pansarskott M86 och fan spränger hela skiten i luften.. hon måste haft många p-skott med sig för hon skjuter typ 3-5 skott. som sagt en film som man helt klart ska se.. har fan inte sett den förut. så det var ju så dags.

även att jag ska börja vicka på tundalsskolan.. känns  väldigt roligt att få terra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0