and i'm off

yay då blir det att åka ner till åre igen och den här gången trillevallen :)... ska blir jäkligt roligt faktiskt.. synd bara på den offantligt dryga vägen ner.. men det ska nog gå bra har ju fått låna syrrans finbil så det ska vara lugge..

var och köpte längdskidor idag.. nu är det bara vänta på att snön ska komma så man får ge sig ut.


yeah man

hört av fyraåring kl 05.50 tisdagsmorgon

pappa, visst dog dinosarierna för jättelängesen?


tur att jag lyckades paja mina fina areograph airbrushpenna igår, tur att den typ inte tillverkas längre.

happiness only real when shared


igår så såg jag tre riktigt bra filmer

adventureland
district 9
into the wild

att Kristen Stewart är med i två av dem gör ju saken sämre.

annars så bakades det bröd med freja och viktor.

nu ska jag försöka städa lite och sen så blir det att fara hem med 14 bussen och vara med julie.
skulle helst försökt gå lite på stan.. men ja får väl se om jag hinner.

we bleed, we feel, we regret

sommaren med tre bilder.. eller ja det kanske är lite vagt det hände ju faktiskt lite mer.. men bara lite..



DUNE

var och lånade två nya böcker på biblan idag..
har ju läst färdigt frostens barn och.. bortom universum.. men för att göra det hela enkelt.. så säger jag bara KASS.. ok frostens barn var väl helt ok till en början men sen kukade ju det hela bara ur... iof samma sak med bortom universum.. men där höll det bara i sig i typ 50 sidor. men man börjar ju fundera lite iaf.. man typ FUCK tänk så många andra stjänor det finns FUCK! det måste ju finnas mer än stuff än jorden

och julie verkar lära sig väldigt mycket på kyrkansbarntimme.. och jag tycker att det verkar kung man lär sig ju massa nyttiga grejer ju.. eller som julie själv sa det.. moses gick med sitt folk till island, jag- ja men du tänkte inte på israel då?.. julie - ja precis israel,

annars så såg jag en ganska så intressant film som heter the believer, som ja.. vad ska man säga var ganska så wacked men bra
http://www.imdb.com/title/tt0247199/

nu ska jag iaf börja läsa Arrakis - ökenplaneten.. eller orginaltiteln.. DUNE.. det ska bli spännande.. den är ju typ sjukt lång.. och det var ju en liten tabbe som jag insåg när jag kom hem.. hur fan ska jag orka ta med den boken på bussen.. jag måste ju typ ta med mig en väska varje dag bara för att kunna bära boken i något.

dammit vad schabo ska flåsa


07.51

yay klokan är jävligt tidigt och jag gör precis som jag har gjort alla de dagar jag har varit sjuk.. vaknar 07.30 svettig och jädrigt pissnödig. vad har hänt nu under mina.. ja egentligen två dagar som jag har varit sjuk.. eller ja vi kan väl räkna det som onsdag kväll torsdag fredag... men iaf jag har sett film.. och frusit.

new in town
i love you man
changeling
amelie from montmartre
james bond: golden eye
                  the world is not enough
                  tomorrow never dies
indiana jones: de fördömdas tempel
                     sista korståget
                     den förlorade arken(vafan heter den på svenska.. raiders of the lost ark)
Seth Mcfarlanes: a calvacae of cartoon comedy

det känn som att jag borde ha sett några fler filmer.. men jaja man kommer ju inte riktigt ihåg alla när man är sjuk.. men annar så har jag haft råkonstiga feberdrömmar.. men det är väl så det ska vara

även hunnit ringt runt till massa olika ställen i landet och sökt jobb och nu har jag high hopes igen istället för allt är bara skit-hopp som jag hade tidigare i veckan.

det var lite surt att man skulle bli sjuk den här helgen.. anders har sin 30 års fest och det kommer blir redigt skoj, men jag tror det hade varit redigare om jag inte varit så krasslig.

yeah man!

jag har börjat på en ny tavla.. och den ser grym ut just nu.. har bara hunnit grunda lite vitt men mycket av blyrtsen syns och.. fan jag tror jag lämnar den sådär.. näe förfan klart jag ska bli klar med den.. det kommer ju bara ta typ tretusen år.. i ett sånt här läge skulle man ha varit arbetslös.

annars då.. ja det händer inte så mycket man knegar på. hoppas på åre eller riksgränsen.. och det var faktiskt riktigt nära i veckan då jag blev erbjuden en plats som lunchavbytare.. men vafan man måste ju kunna leva också. 

har börjat läsa en ny bok.. frostens barn av någon svensk författare.. den är faktiskt helt ok.. den har ett väldigt spännande tänk, det hela handlar om att det kommer en istid.. för att citera lite ur boken

"Det var fem miljarder åre sedan Jorden bildades och 2 milliarder sedan liv först framträdde. Istidscykeln haden en längd av 250 millioner år, men var uppdelad i arbetspass med en längd av 100 000 år. Mellan dessa arbetspass hade naturen lagt in små kaffepauser med en längd av 10 000 år. Mänskligheten hade utvecklat sin stolta och ärorika  och uråldriga kultur under en kaffepaus och försökte nu överla kung Bores arbetspass för att kunna titta ut under nästa kaffepaus."

Cool! men det hela spårar som ur.. nu är jag mitt i boken och fattar inte riktigt vad som händer.. men det ska nog reda sig. 

Imorn blir det att fara hem och vara med julie, det ska bli riktigt skönt och roligt.. ska ju fasen på kyrkan på söndag då julie ska vara med och sjunga någon sång med kyrkans-barntimme.


RSS 2.0