Rödås

Ja idag så var vi då på Rödåsberget trevligt värre. inte så kyligt dock lite blåst när man väl var uppe på berget. men det gick bra. det som var mest spännande var färden dit då vi använde en skotersläde som vi inte har kört med förut och frågan var ju om everesten skulle hålla.. men det gjorde den. vi tog oss upp utan några missöden. väl upp så blev det grillning och bobåkning. julie börjar bli väldigt duktig på att köra bob hon kan styra själv om man hjälper till att hålla ner farten lite med hjälp av fötterna. rödåsbacken har börjat bli väldigt brant.. eller så är det bara det att man börjar bli en oldie. att den var brant märkte jag även när jag skulle åka ner bobben för avfärd hemmåt..  fick upp en redig fart och tänkte göra en liten lätt ollie ut för en knicks.. men ja de gamla takterna sitter i så jag flög uta helvete(eller ja lagomt) trodde allt skulle gå bra men icket vid ladning så flög jag framstupa.. och fick ena bobskidan rakt mot slatterknäe! gjorde ont som fan.

julie trivdes bak på släden med erika och det är ju bra.  då får vi hoppas på att vi kan fara ut och åka en sväng till nästa gång.

tror jag har råkat klanta till mig med ansökan till sou.. ska ta och ringa och kolla det imorn.

jobb imorn yay!.. 
 

evervärst!

woho vi har fått igång everesten nu blir det till att åka till rödåsberget imorn och åka lite pulka och grilla om det är lagomt trevligt väder. i år så verkar inte julie bli lika rädd som hon var förra året vilket är kung.. nu ville hon knappt vända när vi var ute och åkte.. dock så börjar den bli redigt sliten.. mycket av det beror ju på mig och den där ödesstigra dagen när jag kvaddade skotern så det sjöng om det.. men ja vi bytte ju typ hela skiten förutom motorn och efter det så är det ju bara peter som har krockat med den.. så jag känner mig ganska så oskyldig att.. men att jag förstörde dess glansdagar.. ja det måste jag väl ta på mig. fasen vad mycket man har kört den där skotern.. saknar våran 340 lite, dess gula huv, borttappade vindruta och handgasen.

trodde även att jag hade dragit på mig magsjuka tidigare idag. då jag efter frukosten började må redigt risigt. jag trodde att hemavan var åt helvete där en stund för det är ju fan typiskt man ska alltid bli sjuk när man ska göra något roligt. men ja det gick över som tur var så nu är hemavan ännu mer på g.

känns dock som det är massor jag ska göra innan hemavan och det är det ju faktiskt också ska ju hinna jobba dra på nå möten repa åka lite grillor... massor.. vilket är bra.. packa måste man ju också göra. 

Bäst idag: Sliten Ski-doo Everest 500
Bäst imorn: Rödåsberget
Bäst till veckan: Sapient, Twist and Crawl i Hemavan


yes

äntligen! jehovas vittnen kom och hälsade på igår. blev smått shockad när jag det plingade på mitt på dagen det gör det ju typ aldrig.. de var väldigt trevliga och vi hade en lång pratstund. de gav mig en bok.. ja det var väl den där klassiska boken som de ger ut så lär gud eller vad den heter.. men det känns bra att de har hittat igen mig då de förut bara har kommit till linnea jippie!. fast det var ju inte samma tanter den här gången vilket varf lite synd.får väl se när de kommer nästa gång.

även att det gick helt åt helvete min min tvättning igår. råkade först välja programmet som tar längst tid så allt blev lite förskjutet men jag hann tvätta kallingar och handukar och sånt iaf. får väl ta och boka en ny tid snart tror det får bli imorn.

jag har gott självförtroende om att en dag kunna spöa joakim i starre. the sweet victory vill be mine ooh yes it will be mine.

ja vad ska man hitta på nu då. en del är för dumma att ha ångest. det är smart.. jag vill bara dansa cha cha jag vill bara dansa cha cha!

 


iron shit snakes


woho utgång igår olles, såhär i efterhand så kanske det inte var så tråkigt vi satt och snacka en massa gojja ingen var sådär överdrivet packad. näe inte ens jag. får väl se hur det går om det blir coverclub ikväll. men det är ju tur att allting är som vanligt på våra förfester lira starre hur fan skulle det annars va.

jag fick ta hand om en inskolning i veckan eller ja det blev bara en dag.. men fyfan vad mycket fel jag gjorde den dagen allting gick åt helvete jag försov mig även. hon tyckte nog jag var den sämsta inskolningspersonen ever. men hey jag har ju bara jobbat typ en månad eller ja snart två.

nu ska jag ta och tvätta lite. andra gången någonsin som jag tvättar i detta hus.
sen så ska jag ta och städa och om jag mår lite bättre så blir det en kutatur. inte för att jag mår så dåligt vill bara ha en anledning till att slippa kuta.

pissa blod - iron shit snakes

woho! 2

Det är tur att folk söker semester så man får jobba lite, ska jobba resten av veckan samt nästa vecka och det är ju typ hela månaden king, och vid månandes slut så blir det ju Hemavan och det visade sig ju att erik också skulle upp dit blir kingens. Var och åkte grillor igår med manne redigt var det alltid kul när man är fler, dock så hade ju manne ett par grillor som inte var hans samt en felvinklad klubba.. men man tar vad man har. Vad säger man skrillor eller grillor?

Satt i ungdomsgården tidigare att det alltid ska komma upp hela historien om bilnycklarna på trästock! iof så är det ju en ganska så rolig berättelse. det var faktiskt då det gick upp lite för mig att jag är en jävla slarver, kommer ihåg mitt och linus samtal.

linus: har du tappat nycklarna?
anders: eeh verkar som så åååh vad less jag blir!,
jag är ju inte en sån person.. inte en sån person som tappar saker.
linus: JO! anders du är en sån person

tågluff till sommaren king!

An impassable void's creation between overlords
and consumer drones rushes towards its completion.
The constitution's ablaze. Freakishness becomes normalcy,
the inverse of morality. Abominations praised and met with open arms.
Rome and Babylon's rise nears its final stage.
Conform, accept in silence or die in the mob's rage. 
 

Jobb, Rep och 40k imorn! (ev en tur till gymmet)

Hönor

Det blev till att göra sig av pepparkakshuset igår. Normalt som jag förstår det så äter man upp sitt pepparkakshus när julen är över.. men inte här. mor hade bestämt att huset, det skulle hönorna få. Huset var ju iof lite äckligt med tanke på att schabo hade tuggat i sig delar utav det.
Tänkte mest själv att det skulle bli fränt som satan och fränt det blev det men kanske inte sådär överdrivet fränt som det hela hade spelats upp i mitt huvud. I mitt huvud var det pepparkaksgubbar som sprang till höger och vänster i vild panik när de försökte undkomma de vassa näbbarna från våra extremt farliga hönor. jag lyckades ta några bilder iaf som jag tycker på ett bra sätt visar hur det hela gick till.


När vi ställde ut huset så blev det inte så mycket action hönorna tittade mest pickade lite mest på skoj.


En höna var väldigt intresserad av vad som fanns inne i huset.


Här har vi en annan höna som också var väldigt intresserad av vad som fanns inne i huset.. men de har iaf lyckats få upp ett litet hål på taket. Där det saknas glasyr på takets nederkant där har schabo varit och ätit.


Nu jäklar! En höna pickar till ordentligt och får taket att ramla in. Han blev väl less på att bara titta in genom fönstren.


Han ser nästan lite skamsen ut. Eller ja så skamsen som en höna nu kan se ut, han kanske inte riktigt tänkte igenom konsekvenserna av hans handling.


När en höna har vågat ta första steget, så kommer resten av gänget loss och sliter huset i stycken på en milikvart.

Notet to self: Nästa år svält hönorna några dagar innan så det blir lite fart på det hela, det är inte värt att stå 10 minuter i ett hönshus där det luktar värre än ond bråd död. Hönornar var ju faktiskt mer intresserad av att picka på dina stövlar än huset.

Annars så har vi även idag varit och åkt lite skridskor, trots att det har varit jävla töväder! Julie blir bättre och bättre.
Imorn så ska jag tillbaka in till stan och jobba. Hemtjänsten kallar.

Snart blir det Hemavan ska bli redigt skoj!! Intressant att se vilka vi ska bo med. hade varit skoj att få se nån tid när vi ska fara och så men det kommer nog. Jag posar var dag i min brädåkningsoutfit!

Tanken med den här bloggen var att det egentligen skulle vara en arbetslöshetslogg.
det har inte blivit så mycket skrivande om arbetslöshet. Men det kan sammanfattas med tre ord: Det suger valrosskuk

aaah Sjulsmark


Aaah Sjulsmark
Aaah Sjulsmark
Aaah Sjulsmark!

Är hemma med julie i helgen och har hunnit med en massa fräsiga saker. Födelsedagskalas igår hos joakim väldigt trevligt med en redigt god pizza och badtunna. Idag så har jag och Julie åkt skridskor på robban, det gick väl sådär men för att det typ är första gången som Julie åker så gick det ganska så bra hon tog sig sakta men säkert frammåt. hon trillade ganska ofta men det verkade inte ta så hårt.
Jag använde mig av de skridskor som min far fick när han gick i åttan. Ska lägga upp en bild på dem när jag kommer tillbaka in till stan. De är extremt följsamma dock så saknar de helt stabilitet. Men det är ju självklart inget som visar sig i min skridskoåkning då jag är en fena på isen och jag egentligen skulle kunna åka omkring på benbitar som de gjorde på stenåldern och kicka ass med de flesta.
Innan vi for hem så stannade vi på Lord för att kolla in rean. Tacka vet vi Lord där hittar man alltid något. väl hemma så åt vi lunch och sedan så begav vi oss till grannen för att åka lite snowracer i en backe bakom deras tomt. Efter en nästan heldag ute så bakade jag chokladrutor (råkade ta kaffepulver istället för kokt kaffe till glasyren men baah det var ju bara godare så). Innan läggdags så averkade vi Ice Age 2.... En annan uppföjare som är ganska så bra Terminator 2.

Jag har suttit och kollat igenom en massa ritblock från en svunnen tid jag tror det gäller typ 9:an till 3:an i gymnasiet.
Hittade ganska så fucked up shit där i.. eller ja fucked up och fucked up allting är ju relativt.


Jag skulle måla några lakan som vi skulle ha på vagnen som vi skulle åka runt på. Men frågra mig inte varför ett av mina förslag var en banner med Student skrivet i samt en massa kors och små gravstenar på ovansidan. WTF lixom Ooh well.. det finns en massa ritat iaf. Rita, något som jag faktiskt borde ta tag i och fortsätta med.

Till sängen kalas imorn! Jag är brano fet!! Jag är även nyrakad i fejan det svider fortfarande, jag måste nog ta på mig en flanellskjorta och overall för att få tillbaka lite manlighet.

Utkast: är hemma ...

är hemma från min delade tur som jag går idag.. dvs 07-12 och 16-2130 fasen vad segt det är, inte kul alls.
tur att jag orkar le och vara trevlig mot vårdtagarna annars så hade det varit riktigt dåligt.. för annar så känns det ju mest bara riktigt kasst. det räknas ju som söndag idag så det är ju bra. mer bagis i fickan till hemavan.

var ute och åkte skridskor igår kul som fasen.. eller ja det kanske är lite roligare om man har någon att åka med.. något kompisgäng som söker back och slugger?.. men det är kul att åka det har jag alltid tyckt, fast kanske inte lika mycket när man var mindre och fick så satans ont i fötterna. det var även roligt att vara i bygdsiljum i helgen dock så var det ju lite kallt men det är ju alltid roligt att ha brädan på fötterna och glida ner för berget.

valt. jag har tusen saker jag vill säga, skrika, skriva och skissa. känslor.

gå och se the bombettes!!! och regulations på skarre på fredag (9/1) vettja!

bad religion är ett jävligt bra band!.. kolla vilken jädrigt snygg video har faktiskt aldrig sett den tidigare.

självklart lite Eläkeläiset
http://www.youtube.com/watch?v=4p1Lvuj1XGw&feature=channel_page

RSS 2.0