Fügen done and done

Nu har jag varit här i lite mer än en vecka här i Fügen im Zillertal sü att säga. Imorn blir det att ta tüget till Salzburg och flyg hem till Umeü. 

det har varit sjukt kul och sjukt jobbigt. tacka vet vi att üka bräda benen für sig ju en körare som heter duga. bästa üken blev dock idag och i Zillertal Arena idag blev det bara en massa puder. alla dagar har väl varit väldigt bra egentligen men det är bara vissa dü vi har haft riktigt bra väder och vi har väl kanske inte riktigt pysslat med den ükningen som jag helst vill hülla pü med.. dvs köra pü massa stenar och repa brädan utan dess like.. fast det har jag ju íof hunnit iaf.

nu är jag själv igen de andra for imorse, men det är skönt dü für man gü runt och filosifera lite, synd bara att jag fick det där trükiga messet som har satt mig lite ur balans de tvü sista dagarna.. men jaja man für ju skzlla sig själv. he bli nog bra


Fügen

jag hinner inte skriva sü mycket och jag orkar inte brz mig om att det är ett tzskt tangenbord även fast det är ganska sü lika förutom tzp z och y samt att det inte finns nü ü. men iaf.

det är fasen kung här i fügen tacka vet vi österrike.. det är berg och snö.. när solen ligger pü sü är det tzp som i april hemma jäkla sweet.. skägget har fütt üka idag dü jag müste försöka fü lite färg.. imorn börjar själva ükningen sweet.

jag bor pü ett hotel som heter hotel maulerhaus och det ligger precis brevid yillerbahn som är järnvägen här. de som äger hotellet är jättetrevliga och allt funkar fint.. man löser det mesta med knackig engelska och lite handrörelser.

jag fick tag pü mitt rzggskzdd iaf outlet här i fügen fucking sweet! imorn kommer de andra ocksü najs najs..

dock sü für man röka inomhus här i österrike sü allt luktar fan skit!

ftw ybuss(fri tolkning)


igår satte jag mig på ybuss för en lång jäkla resan ner till sthlm. innan vi svängde ut på e4an så trodde jag att jag skulle dö helvete vad drygt det känndes att åka buss.. men alltås det gick ganska så bra klart man fick ju träsmak och man sov jäkligt dåligt.. men med ett par öronproppar i så kunde man iaf sova lite grann.. och det var inte mycket folk på bussen heller, jag tycker det faktiskt gick ganska så fort. kl 0520 var vi framme på arlanda. på arlanda inleddes en väldigt lång väntan fram till 9.45 då min incheckning öppnade, men tiden spenderades med att sova på en bänk så det gick ganska så bra det också.

jag märkte att min pakning vägde ganska så mycket och är lite otymplig att bära, men det ska nog gå bra det är ju inte överdrivet långt jag måste bära den..

nu snart går flyget är framme i salzburg vid 14.. jag har bokat hotell för de två första dagarna i fügen det blir king.

jag är redigt trött och hungrig but i remember my days in nam, allt kommer ju bli lätt som en pankaka! får försöka käka lite mat i österrike.. kanske.. jag måste ju hålla med mina pengar så det får väl gå till öl istället.

nu är det bara att hoppas att allt går bra till fügen, det har varit en lång dag och den har bara börjat. 
imorn ska jag reka byn kanske investera i liftkort och ev ett ryggskydd om det finns nå bra pris. om jag nu tar mig till fügen.

i see you in an ice skating

rink with hockey puck.

jaha då far man snart då imorn bär det av.. först natten på y-buss fyfan vad kul och sen flyget till salzburg.. och efter det.. jadu världen :P. jag tror jag har fixat det mesta jag ska bara gå på forex och växla lite bagis så man har nå cash när man kommer till österrike. jag måste även ta och packa klart allt så jag får med mig allting.. jag ska nog även ha fixat allt så att det inte kommer bli nå tjafs med packningen och sånt.

idag har jag mest fixat med resan, nu är jag hemma i sjulsmark och har vallat brädan varit på biblioteket och lånat en bok..
haha jag borde hinna bli klar med Ökenplanetens Messias som jag har haft lånad typ skitlänge.. men iochmed att jag inte åker nå mycket buss nowdays så orkar jag typ aldrig läsa, men det ska bli skärpning efter Zillertal.. jag ska även försöka läsa Edens Nyckel av Denis Lindbohm, det är samma gubbe som har skrivit Frostens Barn och Världsförvist.. där iaf Frostens Barn var en helt ok bok även om den var lite flummig.

Med det är Zillertal vi ska till iaf och vi ska bo i byn Fügen. Det ska bli jättespännande och verkligen jätteroligt, undra vilket folket är som man ska bo med men Peter är ju där iaf. jag kommer ju även dit typ 2 dagar innan alla andra så det får väl bli att bo i en snödriva eller nå sånt.

undra vad havregryn är på tyska.

idag gick jag även en sväng på stan och köpte

alvedon
försvarets hudsalva
sun stick
en billig plånka på stale
en såndär lapp som man sätter på sin väska så folk vet vems det är
reseflaskor.. nu får det vara nog med att nooba sig och alltid måsta slänga massa shit på flygplatsen.

jag har har ett plåster på tummen.. det var sjukt längesen jag hade något sådant.. jag skar mig på en kniv i garaget.. trodde att det skulle gå bra men sen så såg man blodet forsa.. ja.. nu blir det väl som för alfred.. nä.. nu ska vi inte vara sån!

ger er en ytterligare update imorn innan jag far.. kanske får bli en resedagbok.. NAT!!!!!!!!!!!

another day another sjulsmark


fan vad gött med all snö!.. synd bara att man inte kan göra något med den.. den bara flyger och far, näe nu skulle man haft ett berg att åka utför. men imorn ska det bli försök på en snögrotta iaf. julie nöjde sig med att hoppa från cykelbodstaket ner i djupsnön och det är ju kul om några år får det väl bli stupet på rödåsberget.

vallade lite på vita blixten idag.. nu luktar mina kläder skit igen jävla tjära att det ska lukta så förbenat, ska även dra hem mina vanliga skidor och valla dem med.. och sen köpa lite klistertejp åå göra det lätt för mig.

ikväll blir det star wars 2 klonerna anfaller, har ju dock inte fått se harry potter för att julie tycker att de är så läskiga och det kan jag nog hålla med om harry potter är ju råläskig och det ska vara nån slags barnfilm.

come on snow-god bju oss lite skoterföre!
på tisdag ska jag dock ut med anders och röja lite skoterled blir najs!

måste försöka ta mig in till ams.. hmm undra när det ska bli av...

fucking smashed man!


aaah 2010 aaah smaka på ordet

blev väldigt roligt nyårsfirande igår hos stellan, kvällen inleddes med pes 06, hjälmsittande och pizzakartongsutvältande. fortsatte hos stellan med mario golf, så jäkla bra spel och fasen vad jag fick spö.. men jag fick då äga upp manne i north vs south. skjuta raketer. gå hem, ramla. synd bara att man ska bli så jädra packad! helt sjukt! ska nog börja ta det lugnt.. NÄ!

dagen har spenderats med att vara bakis och få slita med ett drygt släp i världens djupsnö.. kul men det löste sig iaf. nu är man hemma igen med julie och det får väl bli en kväll framför tvn, ev någon starre match mot joakim ikväll.

Men vilken är 80-talets bästa film?

jag känner mig lite oviss inför 2010... hoppas det blir bra.
självklart har jag ett perfekt bad religion citat att komma med

It seems like such a long way to go.
As obstacles get bigger,
Prevailing winds blow stronger
And the fire continues to grow
In your soul,
So be bold, let it grow.
Don't let it die,
Let it burn

jag vill även ha mina adidas top ten hi, men de borde ju dyka upp snart
http://www.sneakersnstuff.com/system/search/product.asp?id=11552


RSS 2.0