WOHO3

ja men fy då ska man gå och knega snart då, jag ångrar mig jag saknar inte alls att jobba buähähä.. iof så saknar jag bagisen.

idag så har jag hunnit lite av det som var tänkt iaf.
jag har varit på systemet gått till stale och bytt t-shirten som jag fick av linnea till en mindre storlek.
fixat en ny blå bläckpatron till skrivaren, då jag förra veckan lyckades köpa en gul och två röda.
har även kollat lite på bok-rean.. men vafan det är ju bara skitböcker som det är rea.. hittade dock en världsatlas och en bok om kamoflage där har vi rediga böcker må jag säga.
var även förbi hos birgitta och tänkte hämta min ram men hon var inte där så då fick jag bara titta på den.. det stod tre gigantiska ramar på ett ställe och då tänkte jag att den största var min.. men som tur var så var det inte så. den minsta av de gigantiska var min så det var ju skönt.

de har börjat med rea på vintergrejer på stadium så det är bara att gå och fynda. det är ju trotsallt vinter ett tag till här uppe i norr.

har även börjat att diska lite smått fy vad drygt.. ska försöka göra det klart när jag slutar ikväll.
fyfan vad jag är stel i min nacke och mina rövmuskler värker som fan.

close your eyes

see the future's distant shore.
March ahead,
More enlightened than before.

And there's sure to be bumps and distractions,
But I know we'll get through.
There will be me, there will be you,
There will be a way.

Hemma igen efter två hårda dagar av åkning i hemavan och tärna. Jag är jädrigt nöjd! allt från att det blev en välidigt impulsiv resa till att åkningen var typ perfekt.

Det hela började med att Erik från bandet skulle upp till tärna på nå if metall utbildning. jag arbetslös som jag är fick en tanke i måndags när jag var hemma med julie att jag kanske skulle följa med och bo med dem i if metalls stugor och sen bara åka bräda på dagarna.

Men det hela sket sig på tisdagen då jag inte fick bo med dem pga att jag inte var med i metall. men jag kunde få skjuts iaf. jag var nära på att ge upp hoppet då. klockan var 12 jag hade ingenstans att bo och bilen skulle gå kl 15. men så började jag tänka på johannes och vafan det skadar ju inte att försöka jag slog honom en pling och frågade om jag fick bo hos honom två nätter och det fick jag WOHO! jag tokpackade väskan och var klar vid kvart i tre.

resan upp var boooring! vi hade ju liknande musiksmak vi som åkte i bilen iaf och det var ju tur.. men det är fan segt att åka till hemavan.

jag fick ta mig in hos johannes efter lite väntan i stockstugan, hann med en öl iaf och prata lite med bartendern det var bara jag och han där. sov väldigt konstigt den natten satte på elementen för fullt i rummet så jag höll på att dö av värmeslag där vid ett. stängde då av elementen och fick frysa resten av natten.

onsdag begav mig mot berget typ halv nio.. var först där av typ alla. men kungsliften skulle inte vara öppen, jag tor bussen mot tärna istället, den alltid lika trevliga och överfyllda bussen. förmiddagen höll jag mig i anja och ingemarbacken fattar egentligen inte varför då det var typ mulet där hela tiden och på andra sidan berget där linbanan går så var det sol. eftermiddagen höll jag mig där. åkte mycket i skogen och försökte hitta ställen där det var bra med lössnö. det är ju den eviga frågan vad som är bättre hemavan eller tärna. tärna tycker jag har mer varierande åkning när man väl är nere i skogen. gjorde några rediga vurpor men jag klarade mig ganska så bra.. bara en som känndes riktigt ordentligt då jag typ krossade mina revben. jag gjorde även en tabbe med att inte äta lunch.. vilket var dumt.

den molniga sidan av tärna
mulet på den sida jag var på
 
var även in och pratade med stig-erik på tärnaby fjällby, men han hade tyvärr inget kneg åt mig.

jag och johannes gick på wärdshuset och åt middag. trevligt värre väldigt gott och väldigt dyrt! det får fan bli sibylla nästa gång. tog några öl. avslutade kvällen med lite ostringar och film.

torsdag johannes och hans chef skulle ut och köra skoter så jag fick stiga upp ganska så tidigt var väl ute ur lägenheten typ halv åtta. kanske lite väl tidigt då backarna öppnar först vid nio.. men jag traskade till statoil och satte mig där och läste en bok.. när de väl öppnade så spenderade jag resten av tiden till nio med att titta i tidningar och sånt skit.
det fanns fortfarande en rädsla för att kungsliften inte skulle vara öppen idag heller pga att jag hade hört att det skulle vara dåligt väder och blåsigt. men så var inte fallet kungsliften var öppen. jag spenderade lite mer än halva dagen uppe vid kungsliften. åkte väldigt mycket offpist. dock så var det välidgt förädiskt vissa ställen var mjuka och andra var fan stenhårda så det gällde att ha lite koll. på eftermiddagen höll jag mig vid typ mellanliften. det var förövrig hur jädra bra väder som helst, solen sken precis hela dagen och lagomt kallt. började dock känna mig ganska så sliten vänsterknä började ömma och nacken är ju som alltid (efter förra hemavan) stel. bussen gick vid halv fyra och så var jag ganska så nöjd. råkade även drämma på en sten typ den stenen jag körde på också under hela tiden jag var där som fuckade min fina sapient ordentligt.
till höger om glidaren. det är mitt spår som går upp till vänster
till höger om glidaren, mitt spår är det som går åt vänster.

fint väder
fint väder!!!!!

bussfärden hem var nog det tråkigaste ever! mitt bokval är nog det sämsta också tog med mig tusen små bitar som i sig är en väldigt bra bok.. men vafan ska jag läsa den igen för. försökte sms:a till folk men ja responsen var ju inte överdrivet bra...maria när vi båda sitter och har tråkigt kan du väl anstränga dig lite mer än att bara skicka ett sms :P. slutade med att jag satt och spelade spel på mobilen samt ipoden. det var även ett cp som åkte med som pratade konstant och försökte pracka på folk en massa mat och skit.
fick sällskap av lena lie den sista biten från vännäsby. hon klev på bussen och satte sig på sätet emot mitt men jag kände inte riktigt igen henne och tänkte ba men varför skulle hon kliva på här. det slutade med att jag skickade ett mess och frågade om hon var med på bussen. det var hon. hon hade tänkt exakt samma sak ba nja det liknar ju anders men varför skulle han åka med den här bussen.

väl hemma efter min korta semester så möttes jag av en stinkande lägenhet pga att jag inte har slängt soporna samt att ett mölkpaket har stått framme. även att disken är kvar sen mitt kalas på förra torsdagen.

pewh summa kardemumma. ja att åka själv det är ju lite tråkigt helst skulle man haft typ en person som man kunde ha snackat med och bara ja tagit en cigg i backen med.. men annars så.. shit det rockar ju att åka själv.. man behöver aldrig vänta, aldrig prata i onödan. man bestämmer precis själv vars man ska åka och hur. resan var helt klart värd man måste ju ta chansen när man har den. jag har även lyssnat extremt mycket på min ipod den har varit igång båda dagarna när jag var och åkte men i överlag så blev det väldigt mycket pennywise, raised fist samt cranberries. det blev inte så dyrt heller. jag är väldigt tacksam till johannes för att jag fick bo hos honom även fast vi inte känner varandra så där superbra, men jag tror vi kom ganska så bra överens.

idag så har jag varit på till hemtjänsten helt i onödan.. trodde att jag behövde fylla i lönelistan.. men det hade jag redan gjort, dock så ville de att jag skulle jobba ikväll och det var ju trevligt. har inte jobbat där sen 10:e feb.
nu ska jag försöka städa FYFAN

rodney mullen säger det så bra


Hemavan 2

WOHO jag drar till hemavan en kortis! som det ser ut just nu så blir det två dagar av åkande! ja linnea jag är fortfarande som en treåring är ju fan hur nöjd som helst.. men varsfan är min dauerbinda.. nu lär jag ju stuka foten direkt när jag kliver ur bilen i hemavan!...

nu är det bara att vänta på erik!
har peppat hela dagen med Pennywise så det kommer finnas en redig övertagg när jag kommer fram
nu gäller Walls of Jericho. Har även laddat min ipod med massa skit fan vad skönt
*poff*

vafan hur gick det här till.. det var ju små bokstäver nyss ju råkade göra någon ctrl+f samt scroll historia. nu *poff*


Grotta!

 
har lyckats skapa en redig grotta ute på gården. den blev inte så stor men precis lagom för julie.. jag byggde även ut med gångar i snön(alltså inte tunnlar) till våran andra tunnel som jag hade gjort några meter bort. samt så blev det en lite tunnel in i grottan som man kunde glida på.. nu är jag blöt och kall om knäna händerna är som russin (använde ju självklart handskar). men en tunnel eller grotta är verkligen vinter asdryga att göra men lagomt roliga när de är färdiga. var även en sväng uppe på rödåsberget jäklars vad snö det är man drunknar ju nästan.

kammade hem mitt första bud på tradera.. step forward's samlingsskiva typ. även att den person som bjöd som ett svin på shield grejerna borde bryta benet eller något sådant otrevligt!.

m-m-m

ja alltså

Gårdagen spenderades med att så till AMS.. faktiskt min första trevliga AMS upplevelse ever min handläggare är faktiskt väldigt trevlig men hon kan nog brinna av på en väldigt ordentligt.. för hon känns som en sån person.
Gick även och beställde en ram av Brigitta aaah trevliga Birgitta min lärare och mentor i oljemålning. Tavlan kommer att bli sjukt stor men den kommer bli sjukt bra!..

Gick på "stan" (dvs staaadium) en sväng med linne tacka vet vi bara planlöst flanerande runt i butiken och terra massa fula hjälmar och sånt vars hittar folk alla snygga hjälmar? Köpte ett par winter socks tor lätt det är det bästa köpet i vinter... nej det är nog min sapient.

Kvällen avslutades med en massa ägning i Starre och PES. Jag känner att jag har fetat lite väl mycket till veckan nu räcker det!.. fast ja inte på torsdag men det är ju fika och sånt räknas ju inte.

Saker som jag ska försöka hinna idag

Beach 09
Seko
Handla grejer till baket imorn
Skriva om/till lite texter
Köpa färg till skrivaren
Ringa UH
Städa
Bob Malecci
Rina Ros-Marie.

ALLTSÅ är det nån som får upp massa jävla musik och skit från typ HBO eller nå sånt HELVETE VARS KOMMER DET IFRÅN!!!!!!!!!!


yawn!

oj jäklars nu är det sent.. ga bege mig mot sängen pronto!
har hunnit avverka tre filmer ikväll.. w., the island och thinner. W. ska man helt klart se. the island.. nja ewan är ju kung som vanligt men nja inte riktigt hans film skulle jag vilja säga, boromir dyker ju också upp och han platsar definitivt bättre i eqilibrium. sist såg vi thinner... en klassiker som ja inte är så jädra bra men den är ju bara en timma och tjugo min och det förbättrar ju situationen oerhört. helvete vad han kukar ur på slutet dock han går ju värsta rampage.
ha jag har sett fyra filmer idag.. how to lose friends and alienate people var en ganska så rolig rulle.

den största förlusten ikväll är dock att jag inte kan se mig som bäst i hela världen på 500 dammit.. ooh well har hört att det är titelmästerskap till veckan så jag kanske kan ta platsen då istället..

insåg att mitt måleriprojekt kanske blir lite större än vad jag hade tänkt men det blir nog king

ewan passar bättre i filmer som denna.. men bäst i star wars.

ni kanske märkte att de snackar på spanska haha!

phew

fyfan fyfan.. jävlar vad biff jag är. eller kanske bara fet. det är så svårt att se skillnad

hmm

saker att göra idag:
träna - check
fylla i nå papper till ams
ringa till försäkringskassan
gå en sväng på stan
plocka undan lite skräp.

dagen efter

lång dag har det varit. vaknade vid 11.30 efter en hård efterfestfest dock inte bakis WOHO! det var väldigt trevligt väder ute så promenad fanns i tankarna. efter en kort visit hos grabbarna då jag följde peter till ch där han fixa nå batterier, så begav jag mig ut på promenix bestämde mig för att gå till backenkyrkan dock så var ju ingen peppad på att följa med och såhär i efterhand så var det kanske smart.. det är fan sjukt långt till backenkyrkan om man går från centrum. behövde gå på klo efter typ 20 min och då var jag typ mitt ute i skogen. fick låna toaletten i kyrkan när jag väl kom dit annars så hade det slutat illa.. skavsår fick jag också. men är man hurtig så är man. fick även lyssna en väldigt lång stund på historien om sverige. jag började gå typ just efter 13 kom hem vid 16 dock så hade jag även ätit under den tiden.
men det var skönt. man kan verkligen tänka igenom saker och ting för tänka hinner man göra under 3 timmar.

festen annars då.. jora trevligt man träffas och trivs samt super som fan. najs att få återuppliva lite singstar, jag rockar ju på det så jävla hårt.
jag är körd..  och jag har bevis på att så har det alltid varit.

var på kalas hos stina under lördagen go fika! m-m-m är det något de kan de där glaasarna så är det att göra fika.. samt bjuda på trevligt sällskap. jag måste börja baka inför mitt eget kalas som äger rum på torsdag.

har ont i låren och känner mig lite hjulbent har blivit ovan att rida.. men vanan av att ha kass hållning (ja alltså egentligen jämt men mest på hästen) samt typ hela tiden hålla på att trilla av när jag rider sitter i!!!

just nu: tiden går segt
senare: hehe!


bob!

yes igår hände det! efter repet så drog vi till bräntis och åkte bob. vi åkte inte överdrivet mycket, men när alla kände att skador var imminent så var det dags att lägga av.. vi fick till några rediga hopp och det var kul. kom dock dit lite sent de släckte lamporna vid 9.. men vafan det gick bra iaf allt ser ju inte så farligt ut om är mörkt. tills nästa gång så for vi se om det blir lite street bobing eller liknande najs blir det iaf :)

det drygaste igår var ju dock att jag hade råkat glömma att lämna två nycklar på jobbet. hate it!.. man är ju så jädra klantig hur svårt ska det vara att kolla i fickorna och plocka ut skiten och att man inte reflekterar över att det är något hårt och konstigt när man går hem.. hmm.. ja less blir man iaf.

idag:
Fixa klart bilden till Sylvia (måste dock fixa illustrator först)
Köpa en laddare till mobilen (jävla expert som tar 270 spänn för en laddare!)
Träna (en promenad runt broarna när jag ska köpa laddaren samt en sväng på gymmet)
Lunch (förmodligen havregrynsgröt)
Möte med Sylvia (livs och karriärsutveckling woho! måste även fylla i nå papper till det)
AMS (lämna mina nya AMS-kassakort)
Träff med LG01(en öl och samkväm)

lånade även en bob igår yeah!

build me up, and tear me down like a skyscraper


haha skycraper

shit vilket väder!

vilket väder WOHO!
det är ju kingens med en massa snö! typ.. synd bara att det blåser och snöar så mycket att man knappt kan vara ute. men det blir nog bättre tills imorn.

tanken var ju att det skulle bli rödås och en massa skoter i helgen..
men ja så har det ju inte blivit. det fick bli badhuset i umeå istället, men det var ju trevligt det med. det är så kul att se julie i vattnet hon är verkligen jätteduktig och hon kanske lär sig att simma lite tidigare än vad jag gjorde och det är ju bara bra.
idag så blev det en kort utestund, gh och semlor trevligt det med.
schabo har kommit

till veckan blir det bob malecci!

jag gör vingar

shit har haft en redig filmkväll det blev body full of lies samt no country for old men.. båda var bra.. men ja kanske inte något man ska se när man är jävligt trött.. jag tror det faktiskt bara var jocke som orkade hålla sig vaken under hela båda filmerna annars så snoozades det till höger och vänster.. filmerna var lite segdragna. jag tror vi börjar komma tillbaka till hur det på var på tidiga västernfilmer då det är typ är konstpauser hela jävla tiden och folk klämmer ur sig två ord på fem minuter.

en annan börjar ju ett imorn.. så WOHO sovmorgon! min första ever förvisso jobbar jag ju kväll men det är ju sånt man får ta.

har även knäckt bladet på min hockeyklubba :(... måste fixa en ny tills nästa tisdag.

har tre bilder som jag känner att jag måste få med



mina grillor som jag använder när jag och julie är och åker skridskor.. de är min farsas och han fick dem när han gick i åttan.. de går som smort!



haha en tag som finns längst upp i margotts tuttar.



under min stora tvättdag.. så fick köket agera torkställe.. märk att jag har skapat ett torkställ med hjälp av hockeyklubbor.

Du visade mig nånting som jag inte trodde fanns
någonting som gjorde att det obehagliga försvann
du skaka om mitt huvud och förstora min pupill
tog mig till ett ställe där man gör vafan man vill

pizzaface!

ja då var man hemma igen

har haft en väldigt rolig helg i hemavan
mycket trevlig åkning. trevligt folk
en redig smäll från snowraceandet, landa med ansiktet före njäe ingen smart grej.

har varit hemma idag åkt lite skoter åkt lite bob, hälsat på joakim i rickla. känns fortfarande roligt att julie trivs med skotern och hela det.. men det är en ganska så tunn gräns känns det som, om man råkar ta i lite väl mycket så kan det svänga på en sekund. men ja när hon tyckte att det gick för långsamt när vi körde boben efter skotern måste ju vara positivt.

mmm jag ska gå och sova snart för jag är så jädra trött! sweet.


RSS 2.0