malmö

jag skri8ver nu på en sådnär överdrivet liten jävla dator..ett jädra mikro-cp eller vad man ska kkalla det sådärför så kanske det blir lite völ myxket feltrycknijga men det orkar jasg inte bry mig om.

nu är jag i malmö.. just nu ensam meen annna kommer väl hem snart hoppas jag.

wcr är ööver och det var hur bra som helst. pennywise pennysiwe pennywiese säger jag bara och vädret var ju typ hur bra som helst. en annan kul grej var lesra som fasen är bra. det blev en jävla massa öl och två tshirts.. var en person ifrån att få tag på backstagepasset som jimmy i pennywise slängde ut..men det gick till en kille med en pennywise tatuering i nacken så den gikc ju inte till någon noob iaf. ska försöka skriva mer om wcr när jag kommer hem.

igår hängde jag med maria sista dagen och det var riktitg najs vi gikc runt och åt glass på stan. fixade en tågbiljett för 150 spänn och det var ju redigt värt. tacka vet vi älvsnabben.. där har vi en snabb båt.. och leijonet och bbjörnen redigt god glass.. även om det inte var mjukglass..

nä nu ska jag ut på stan en sväng och se om man hittar nå kul har ju äntligen fått lön så jag slipper känna mig som en hobo som måste panta burkar för attt få råd med en flaska vitt på krogen. måste köpa.. en laddare till mobilen då min jävel blev kvar i gbg, men det börjar ju som bli standard att jag ska glömma den när jag var nagersst och det är ju inte hela världen.


and as for travling alone

snart är jag klar med min visit här i göteborg och det har varit riktigt najs, götets goda pris. maria är typ den bästa värden ever. men vad är grejen med göteborgare och skinnvästar speciellt nu när det typ är sjukt jävla varmt! det kanske är därför att alla är hårda knegare och det bara ska va så.

vad har vi gjort då.. ja.. gått... en jävla massa
solat på klipporna sjukt jädra najs, badat i väldigt kallt och salt vatten.
jag har bränt mig som attan, men sånt får man ta.
vi har suttit nere på eriksberg och druckit eriksberg.
jag har åkt buss åt helt fel håll.
vandrat runt ensam på avenyn och bara varit
haft deep-shit talks nere vid eriksberg
sett en väldigt stor fiskmås vid eriksberg
druckit öl på parken med likasinnade!

men nu börjar det bli dags för west coast riot ska bara ta och duscha en sväng och fixa till mig
fyfan! götets goda pris!

troublemakers - staden göteborg
sten och stalin - bengt

imorn drar jag vidare mot malmö, men hinner vara här i gbg under dagen tror jag.. måste försöka kolla när det går nå tåg. tack maria för att jag har haft boende här i götet och tack för att du.. är du.

woho25!

egentligen några grejer kvar att fixa men lite bloggande hinner man ju alltid

shit majbritt om typ en timma ska jag iväg till göteborg och på torsdag så ska jag se mina hjältar, fyfan
neat!

lite tråkigt det där med att erik inte kunde henka men har man inte några bagis så har man inte. men det blir nog fint känner att jag har en lätt förkylning på g också NEAT!

mojo

först en.. regular update, vi var på ulvön på midsommar.. kul som fasen.. eller mja sådär lagomt kul men det är ju roligt att fara och göra något annars, det var redigt fint där iaf. åå vädret höll sig på sin kant. det blev grill stek öl en helt ny crazy version av klockan häng.. båt åkande, traskande och en massan annan shit


en vy från ön det vi ser är en massa andra öar.. eller så är det fastlandet.. jag vet inte så noga.

nu har den förövrigt kommit.. min staty..
lite sliten.. paketet som den kom i kunde lika gärna vara paket som ace ventura levererar i början på pet detectiv.... och helt serri.. så har.. den lite dålig mojo! det är lite creepy.. men jag får väl se om jag drömmer nå elaka kommunistdrömmar i natt.. om så är fallet kommer jag att slänga den där åt fanders snabbare än man hinner säga.. waabooba!

imorn ska jag fara till göteborg.


sweet

äntligen office yes! slipper man härva i nå jädra wordpad!

ulvön

snart bär det iväg till ulvön.. ska bli jädrigt roligt! och finns det något bättre än att föröska planera något med 6 andra killar som alla pratar i mun på varandra.. i dont think so! det mesta är fixat iaf.. maten och systemet.. samt tältet. vi vet även när vi ska fara och när vi kommer hem.

jag har varit ute och sökt jobb idag.. måste ju leva upp till ams hårda förväntningar genom att söka nå jobb och det har jag gjort.. har varit på stadium och stale.. samt sökt två kneg som elevassistent. jag tror faktiskt på stale grejen då jag inte söker ett jobb utan bara en praktikplats för att få lite erfarenhet.

har kollat lite ståuppande på sista.. det har blivit henrik shyfferts the 90s ett försvarstal, magnus betnér tal till nationen.. och chris rocks shot the messenger.. den senaste med chris var väl helt ok.. men shit han höll fan på i typ 1.40 h...WTF!.. grejen är den att anledningen till varför det blir så långt är för att han måste upprepa allt han har sagt typ 50 ggr.. och så går han omkring en massa... nädu bättre än så måste man kunna för att slå johan glans. alltså serri chris rock säger barack obama typ 100 gånger sjukt jobbigt.

imorn upp som fan i ottan åka hem hämta bil
kuta
ams
fixa inför ulvön
vattna blommorna

sen blir det ju fan west coast riot och PENNYWISE!.. fan vad najs! helvete vad bra det kommer att bli.. eller ja fan hela den veckan kommer bli redigt skoj.

the new dark ages


varför är det så att när man väl får för sig att städa och.. ja gör det.. så tar alltid orken slut när man har disken samt ett gigantiskt berg av papper kvar.. det slår ju aldrig fel.. nu har jag faktiskt löst ut det hela disken är diskad men woot det gigantiska berget med papper är ju egentligen bara flyttat till byrån.

var ute och kutade idag, nu börjar jag inse att jag kanske inte kan göra som back in the day och bara skita i att käka och sen träna iaf. fick kämpa med att inte kräkas på spåret. men en bra grej är att jag fokuserade mitt ont från mitt knä till magen istället och det är ju alltid nå.

såg just benjamin button.. helt ok film.. lite väl lång kanske.. alltså den är ju typ som forrest gump.. fast.. forrest gump är bättre.

orm!


i helgen var vi på det berycktade kräldjurenshus i holmsund.. det var riktigt fränt! mycket olika ormar och titta på samt andra djur.. men jag tror julie kanske var lite liten för att förstå det häfftiga i det hela.. för henne var det mest bara yay orm orm orm.. samtidigt som jag och linnea ba ORM! ORM! ORM! shit kolla på den här fan vad cool! FUCK!.. det fanns ju all möjlig shit, skallerormar boa pyton kobra. ååh de små häfftiga aporna och fan KLIPPMARSVINEN!.

när jag blir stor ska jag bo på ett berg och ha en hord med klippmarsvin.. de ska lyda min minsta vink och de ska bara förstå spanska.. så när man säger vamos a la isla de muerte por que juegas basquetbol.. så förstår alla.. eller typ ey carnal siempre vato loco!!

höll i en orm också en rosenboa cool som facen liten och trevlig liten sak.. men det är något alltså... ormar är inte riktigt min starka sida det var som när jag höll på att fånga en groda i fredag som jag skulle visa julie, de rör sig så jädra oväntat så man skiter ju typ på sig hela tiden. grodor bara hoppar och ormar bara ja men fan vet jag va de gör typ slingrar sig.. även att jag hela tiden tror att de ska skita på en.

de ormar jag hatar mest är korta tjocka ormar.. och en orm som stämmer in på där på pricken är DEATHSNAKE! den är kort och tjock och väldigt ful man hör ju även på namnet att det inte är något som man plockar upp och kelar med.

annars under helgen jooo jag och hjulie... haha jag skrev hjulie.. höll på att bli stampede av ett gäng hästar.. men det gick bra jag stirrade ner dem! eller något.

idag så var vi på badhuset och plaskade i plupplandet.
for och dumpade en av cyklarna på återvinningsstationen lätt som en plätt
körde som ett tok för att hinna in till min tid med peter det gick också bra.

imorn så hoppas jag på sol
 ska jag lämna julie på dagis
fara in till stan och städa lite
slöa söka jobb, kuta och repa


GAH!

chess titans gå och dö! nog bäst att gå å lägga sig å svära åt nå korsord som man inte heller kan lösa!

vista!

wtf vi har fått vista här hemma i sjulsmark, dang det är bara mysiga färger och allt sånt överallt! men det finns ju en jädra massa spel haha! försökte just kicka datorn i schack.. men icke.. jag suger förövrigt på schack.

efter en hård kväll i torsdags med en jädra najs grillsession och några öl så begav jag mig på fredag hem till vackra underbara sjulsmark och det är faktiskt väldigt fint här, jamena man har ju inte ett ställe som kallas paradiset för inte.

det blev lek hos grannarna och barna
klippa gräsmattan
äta en jädra massa mat
ta psykeln till paradiset och plocka liljekonvaljer




chicks diggit

sweet sweet sweet nu är dunderhojarna äntligen fixade
det hela gick ju faktiskt väldigt bra, trodde att typ tusen saker skulle kuka ur. men det gick vägen. men lite slit blev det ju faktiskt, typ de två handtag som skulle dit, samt alla punkor som lagades. nu hoppas jag linneas cykel kan hålla sig i skinnet och inte gå sönder, ibland så känns den ju lite opålitlig. nu ska jag bara försöka forsla bort två förbrukade cyklar.  
annars så.. ja jag har inte hunnit med så mycket mer idag.. och fan vad skönt det är, skulle bara varit som igår dvs sol!

fast jag skulle ju egentligen ha varit på ams men ja vafan. he hinns imorn.

jo fan jag har hittat igen en flash som jag brukade se på mycket när jag gick i gymnasiet



mer finns på www.illwillpress.com...

varför

glömmer man alltid tvätten till sista jädra sekund?

jag maria maria och maria vann ju som få!


dirigenten

så har ytterligare en helg passerat och en ny vecka börjar.. den här veckan har jag inte något jobb planerat så jag vet inte riktigt vad jag ska göra.. maria h är ju i stan så jag ska nog träffa henne en sväng.

nu kommer sommaren faktiskt med stormsteg.. inte för att det känns som det just nu då det typ är sucky ute som fan.

förra veckan så lyckades jag knåpa ihop en fågelholk.. kan även säga att jag brukar ha ganska så tråkigt i sjulsmark när inte julie är där så därför får man lite tid till annat shit. även att jag riskerade liv och lem när jag klättrade upp i trädet tappade saker till höger och vänster (även om det inte syns så är jag sjukt högt upp).



märkte även att tiden har sin tand. dehär fotstegen spikade jag fast när jag satte upp min första fågelholk som jag gjorde.. jag minns inte riktigt när det var men. det verkar ju vara ett tag sen. de här satt hur ska man säga som vanliga steg steg men har nu blivit tryckta utåt cool.


jo plan imorn
tvätta
träna
söka lite jobb
skriva lite mail
fixa ams grejs

chook

mjahaja vad händer annars då
mjo går på tundal visar film.. film film film..
men snart slutar ju kidzen så de måste ju ha något att göra iaf
men ja fyfan vad man kan bli less på det hela.. men men bagis är bagis och det
är ju fortfarande kul

imorn ska jag försöka ta mig med på dropin tiden på red dragon.. får se hur det går tänkte försöka ta mig dit vid typ 10 då de öppnar 12..

kalas i helgen samt shapen.

RSS 2.0