orm!


i helgen var vi på det berycktade kräldjurenshus i holmsund.. det var riktigt fränt! mycket olika ormar och titta på samt andra djur.. men jag tror julie kanske var lite liten för att förstå det häfftiga i det hela.. för henne var det mest bara yay orm orm orm.. samtidigt som jag och linnea ba ORM! ORM! ORM! shit kolla på den här fan vad cool! FUCK!.. det fanns ju all möjlig shit, skallerormar boa pyton kobra. ååh de små häfftiga aporna och fan KLIPPMARSVINEN!.

när jag blir stor ska jag bo på ett berg och ha en hord med klippmarsvin.. de ska lyda min minsta vink och de ska bara förstå spanska.. så när man säger vamos a la isla de muerte por que juegas basquetbol.. så förstår alla.. eller typ ey carnal siempre vato loco!!

höll i en orm också en rosenboa cool som facen liten och trevlig liten sak.. men det är något alltså... ormar är inte riktigt min starka sida det var som när jag höll på att fånga en groda i fredag som jag skulle visa julie, de rör sig så jädra oväntat så man skiter ju typ på sig hela tiden. grodor bara hoppar och ormar bara ja men fan vet jag va de gör typ slingrar sig.. även att jag hela tiden tror att de ska skita på en.

de ormar jag hatar mest är korta tjocka ormar.. och en orm som stämmer in på där på pricken är DEATHSNAKE! den är kort och tjock och väldigt ful man hör ju även på namnet att det inte är något som man plockar upp och kelar med.

annars under helgen jooo jag och hjulie... haha jag skrev hjulie.. höll på att bli stampede av ett gäng hästar.. men det gick bra jag stirrade ner dem! eller något.

idag så var vi på badhuset och plaskade i plupplandet.
for och dumpade en av cyklarna på återvinningsstationen lätt som en plätt
körde som ett tok för att hinna in till min tid med peter det gick också bra.

imorn så hoppas jag på sol
 ska jag lämna julie på dagis
fara in till stan och städa lite
slöa söka jobb, kuta och repa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0