ulvön

snart bär det iväg till ulvön.. ska bli jädrigt roligt! och finns det något bättre än att föröska planera något med 6 andra killar som alla pratar i mun på varandra.. i dont think so! det mesta är fixat iaf.. maten och systemet.. samt tältet. vi vet även när vi ska fara och när vi kommer hem.

jag har varit ute och sökt jobb idag.. måste ju leva upp till ams hårda förväntningar genom att söka nå jobb och det har jag gjort.. har varit på stadium och stale.. samt sökt två kneg som elevassistent. jag tror faktiskt på stale grejen då jag inte söker ett jobb utan bara en praktikplats för att få lite erfarenhet.

har kollat lite ståuppande på sista.. det har blivit henrik shyfferts the 90s ett försvarstal, magnus betnér tal till nationen.. och chris rocks shot the messenger.. den senaste med chris var väl helt ok.. men shit han höll fan på i typ 1.40 h...WTF!.. grejen är den att anledningen till varför det blir så långt är för att han måste upprepa allt han har sagt typ 50 ggr.. och så går han omkring en massa... nädu bättre än så måste man kunna för att slå johan glans. alltså serri chris rock säger barack obama typ 100 gånger sjukt jobbigt.

imorn upp som fan i ottan åka hem hämta bil
kuta
ams
fixa inför ulvön
vattna blommorna

sen blir det ju fan west coast riot och PENNYWISE!.. fan vad najs! helvete vad bra det kommer att bli.. eller ja fan hela den veckan kommer bli redigt skoj.

Kommentarer
Postat av: linnea

johan glans är ju king!!

2009-06-17 @ 23:06:25
URL: http://doleron.blogg.se/
Postat av: Anders

ja han är ju fan det.. men ska bli sjukt kul att se pablo.. om man nu får några biljetter

2009-06-17 @ 23:48:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0