WHAT SAYS!

aaah då var helgen över.. eller helgen och helgen det är ju måndag.. men vad har hänt på sista då..... jo!

for och fiskade i ryssjön i söndags och drog upp några aborrar och en mört.. julie fick sin första fisk och det var riktigt kul det var faktiskt den största aborren vi fick.

fick även prova på en väldigt kul sport i söndags.. nämligen cricket! det var gullmarkarna som anordnade match på fotbollsplan i bygde. det var väldigt wacked men en jädrigt skön sport.. med tepaus och allt sånt... typ som baseball fast häfftigare. så väldigt brittiskt i allt. idag så har jag faktiskt träningsvärk i axlarna av allt kastande och svingande. brännboll kan ju slänga sig i väggen det är cricket som gäller.

idag så for jag och julie till ulvön och vad gjorde vi där då..ja.. vi började dagen med att stiga upp väldigt tidigt för att hinna med färjan som gick kl 9 så det blev ju en hel del åkande, väl på färjan som tar 2 timmar.. så ja då blev det ju en hel del väntande. kl 11 när vi var framme så mötte vi upp med joakim och gick och käkade gick upp på lotsberget köpte en glass.. gick ner igen.. gick in i det väldigt fina och väldigt gamla kapellet... gick till almagränd för att köpa en till glass.. insåg att det var stängt då gick vi till handelsboden och köpte istället.. gick tillbaka till hotellet och lekte lite i lekparken.. ååå sen så var klockan kring 15 å då var det dags att gå till färjan som gick 15.30.. färjan hem 2 h... vi gjorde ju även massa andra saker typ som att kasta sten i vatten och liknande.. men men. var hemma vid 20.30 efter ett stopp på max och fjällräven outlet. fjällräven outletten måste jag ta och besöka igen.. man kan ju fynda massor!

jo.. jävla starre
men den 16e då smäller det!


Kommentarer
Postat av: linnea

pfft. aborre. pfft mört. mina karpar var garanterat större. fast kul att julie också fick en firre



vad händer den 16e?

2009-07-28 @ 11:27:19
URL: http://doleron.blogg.se/
Postat av: Anders

jah! karp ppft! jo men det var kul att hon fick dra upp en.. även om hon blev lite rädd när den sprattlade så mycket.



vad som händer den 16:e det är ju Final i GOM TV Averatec-Intel Classic season 3: FLASH vs BERZERKER!.. det blir öl och porre.

2009-07-28 @ 13:25:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0