kodnamn: Smällare, arbetslös dag 2

Ska försöka återskapa det inlägg som jag egentligen hade tänkt skriva igår men som pga klantighet försvann.

Slog just på just på Sten & Stalin med Feta Gubbar, man minns ju den goda tiden back in the day när man satt och lyssnade på Spraydio som värst i datasalen på JSK. Jag önskade samma låtar hela tiden det var typ denna och Pang på pungen med TKU. (detta är inte från orginalinlägget).

iaf det var väl inte riktigt tänkt att det skulle blir smallare.. men vad gör man. det hela kommer från M.A.S.K där det fanns en snubbe som kallades Firecracker.. översätter man detta till svenska (som var den version som jag såg när jag var liten, M.A.S.K är då en tencknad serie om några snubbar som spöar skiten ur några andra onda snubbar) så får man smällare. det finns en dator som snackar massa skit och det låter så fränt när den säger KODNAMN: SMÄLLARE!.

introt till serien M.A.S.K det är väl typ bara jag och ett fåtal till som kommer ihåg den här skiten.. men bra var det.



det är alltså dag två av min arbetslöshet, sen att jag har varit utan jobb sen den 24 september är ju bara sweet.. nat.

steg upp idag, väldigt tacksam över att tjejen hade ställt om väckarklockan till kl 8 istället för att ha den på 7.15 och sen köra snooze till 8.30. problemet med snooze perioden var ju bara att det var jag som vaknade hela tiden och fick stänga av väckarklockan samtidigt som linnea sussade vidare. så ja det var ju skönt att få sova till 8.

just innan jag tänkte traska hem till mig så tänkte jag att det kanske gick någont bra på discovery det går ju alltid typ world best tanks och sånt skit på mornarna. mycket riktigt så gick worlds 10 best tanks eller nå sånt, det jag inte förstår är hur det på  ett tidigare sånt program kunde komma två svenska pansarvagnar i toppen och på denna lista ingen. ooh well jag hann ju lira lite heroes 2.

kom hem till mig och började trixa och fixa lite med datorn.
ska även och träffa nå folk från rekryteringsenheten 18 nov 10.15 (10.15!!! hur hade de tänkt att jag ska komma ihåg det.)
måste verkligen försöka fixa mig en kalender. nu kör jag endast på min arbetslöshetslogg.txt och det dokumentet uppdateras inte så ofta.

wow snart lunch då får det bli lite denniskorv! m-m-m och Generation Kill! alexander skarsgård m-m-m


Kommentarer
Postat av: Alvin

OJ, SHIT. Den där serien kommer jag ihåg! Men bara väldigt, väldigt knappt. Tufft tyckte jag att det var i alla fall. Motorcykeln var min favorit.

2008-11-04 @ 16:05:56
URL: http://iamawinner.blogg.se/
Postat av: linnea

hey! 07.17 om jag får be! kanske ändrar tillbaks ikväll bara för att vara jobbig heheh

2008-11-04 @ 21:39:41
URL: http://doleron.blogg.se/
Postat av: anders

alvin ja det är en oldie but goldie! som joakim påpekade moget att venoms ledare har en helikopter som kan bli ett flygplan det är ju verkligen nödvändigt.

2008-11-05 @ 09:30:44
URL: http://smallare.blogg.se/
Postat av: anders

ja och jag ska börja putta dig ur sängen igen precis som den där lördagen aaah jag minns det som igår

2008-11-05 @ 09:32:16
URL: http://smallare.blogg.se/
Postat av: linnea

våga bara, du vet att jag är mycket starkare än dig.

2008-11-07 @ 00:11:15
URL: http://doleron.blogg.se/
Postat av: Alvin

Jo, men ett flygplan med en helikopters förmåga att landa lite varstans är ju behändigt.

2008-11-09 @ 23:50:22
URL: http://iamawinner.blogg.se/
Postat av: anders

hmm ja det är ju sant men då kunde de ju använt sig av en harrier som kan göra just det.. men ja om man ser vad de andra kunde förvandla sig till så. vilka grejer är det megatron kan förvandla sig till? ena är en pistol men kan han något mer?

2008-11-11 @ 09:08:35
URL: http://smallare.blogg.se/
Postat av: anders

en harrier precis som i metal gear solid 2: sons of liberty.

2008-11-11 @ 09:09:10
URL: http://smallare.blogg.se/
Postat av: Alvin

Sant det.

Öh, nä, Megatron kan bara bli en pistol. Konstigt nog. I nyare serier kan han bli en kanon eller en pansarvagn (fast han blev ju ett jetplan i filmen) men i originalet blir han en mesig liten pickadoll. Det är ganska lustigt egentligen. Tänk om Darth Vader förvandalde sig till en ljussabel som någon ANNAN svingade!

2008-11-13 @ 23:03:46
URL: http://iamawinner.blogg.se/
Postat av: anders

ja men precis wtf lixom.. det var väl tänkt att scorpion ska använda sig av megatron. men ja det känns ju ganska så värdelöst.. tänk om optimus skulle ta över megatron och peppra skiten ur resten av decepticons

2008-11-14 @ 01:52:07
URL: http://smallare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0